Hoitoaineet / Wella Professionals SP

Ylellinen leave in -käsittely, jossa valikoidut öljyt ja aminohapot vahvistavat hiusten rakennetta sisäpuolelta. Työntyy hiuksiin rakentaakseen ja vahvistaakseen keratiinia. Vahvistaa heikkoja hiuksia. Sopii kaikille hiustyypeille.

Edut:
Tekee hiuksista pehmeät ja suojaa muotoilun haitallisilta vaikutuksilta.

Ainesosat: Arganöljy, manteliöljy ja jojobaöljy.

Käyttö: Suihkuta 1-2 painallusta pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin.

Wella System Professional LuxeOil -valikoiman Lightweight Transform Techologies on tieteellisesti suunniteltu suojaamaan hiusten keratiinia ja muuttamaan niiden rakennetta hiuksia latistamatta. Pienet hoitavat molekyylit työntyvät hiuksiin ja sulkevat kosteuden sisäänsä sekä sitovat keratiinia. Öljy ja hoitavat ainesosat muodostavat suojakalvon jokaisen hiuksen ympärille, suojaavat vaurioilta ja uudelleen rakentavat hiuksia. Tehokas ylellisten öljyjen trio, joka on kehitetty tieteellisesti tätä premium-hiustuotesarjaa varten. Välittömästi hiuksia kaunistava vaikutus ja lopputuloksena ylelliset hiukset.

Wella SP -tuotteet on suunniteltu hiusten ja hiuspohjan yksilöllisiin erityistarpeisiin. Voit yhdistellä erilaisia SP-sarjan tuotteita niin, että tulokset kohdistuvat tehokkaasti juuri omiin tarpeisiisi:

Vaihe 1: shampoo ja hoitoaine
Vaihe 2: liquid hair/seerumi
Vaihe 3: leave in -tuotteet

Tuotenumero: 1588448

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu