Pehmolelut / Warmies

Tämä jääkarhu halii kaikkia lämpimästi.
Warmies®-jääkarhulla on ihanan pehmeä turkki. Se on n. 30 cm pitkä ja painaa n. 770 g. Mukava lämpö ja tuoksuva laventeli tekevät mukavasta täytetystä eläimestä lämmittävän ystävän ja tärkeän seuralaisen.

Irrotettavan täytteen ansiosta tuote voidaan pestä 30 °C:ssa. Huom! Irrota täyte ennen pesua!

Warmies-tuotteiden täytteenä on hirssiä, jolla on lämpöä varaavia ominaisuuksia. Hirssin sekaan on lisätty joko kuivattua laventelia tai yrttisekoitusta, joka sisältää rosmariinia, sitruunaruohoa, minttua ja laventelia. Kun tuotetta lämmitetään, täytteestä leviää miellyttävää tuoksua. Tuoksu on selkein alussa ja vähenee lämmityskertojen myötä. Warmies-valikoimaan kuuluu erimuotoisia lämpötuotteita - pehmoleluja, tohveleita ja vartalon eri osille suunniteltuja lämpötyynyjä. Kaikki Warmies-tuotteet on valmistettu EU-direktiivien ja korkeimpien laatu- ja turvallisuusstandardien mukaan, ja ne täyttävät EN 71-1/2/3 -standardin vaatimukset. Ne soveltuvat erinomaisesti myös lapsille, koska niistä ei voi irrota pieniä osia.

Unohda perinteinen kuumavesipullo - valitse pehmolelu, tohvelit tai niskanlämmitin, joka pitää olon lämpimänä!

Kun Warmies-tuotetta lämmitetään mikroaaltouunissa 90 sekuntia, lämpö ja ihastuttava laventelin tuoksu säilyvät kahden tunnin ajan. Tuote voidaan myös jäähdyttää pakastimessa, jos lapsi kaipaa viilennystä kuumeisena tai helteellä. Sametinpehmoinen Warmies tuntuu miellyttävän painavalta.

Tuotenumero: 1562464

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Muut ovat tätä mieltä

3.0 perustuen 3 arvosanaan
  • Arvosana 4 / 5

    Ihana lämpönen unikaveri <3

    Rakastan! Omalle koiralle tulee aina liian kuuma peiton alla niin piti ostaa joku muu lämmin kaveri yöks :D. Pysyy lämpimänä pitkään ja laventeli kyllä tuoksuu. Ehkä näin us…

    Mursumarsu — 2022-03-18

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.