Matkapuhelintarvikkeet / Vonmählen

Von Mählenin kompakti Allroundo® Power all-in-1-latausratkaisu, johon kuuluu yksi 6-in-1-latausjohto ja yksi integroitu powerbank.

Spiraalinmuotoinen 6-in-1-latausjohto ulottuu jopa 120 cm:iin ja mahdollistaa kaikkien mobiililaitteiden lataamisen helposti. Integroitu virtapankki tarjoaa 4 000 mAh:n tehon, joka riittää lataamaan älypuhelimen akun täyteen. Lisäksi Allroundo® Power on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa, ja se voidaan ladata helposti johdolla tai ilman.

KOMPAKTEIN LATAUSRATKAISU
As much power as possible, in as little space as necessary: With a diameter of only 90 mm and weighing just 230 g, allroundo Power is a perfect companion for your day-to-day life.

INTEGROITU POWERBANK
Tämä integroitu virtapankki, jonka kapasiteetti on 4000 mAh, voi helposti ladata älypuhelimen akun 100%:iin. Langattoman latauksen kanssa yhteensopiva virtapankki voidaan myös helposti ladata langattomasti tarvittaessa.

LISÄLAITE LAITTEILLESI
Allroundo® Power helpottaa elämääsi ainutlaatuisen joustavan latausjohdon, kaikkiin laitteisiin sopivan adapterin sekä tehokkaan 4 000 mAh:n virtapankin ansiosta. Kiireiseen elämään sopivan all-in-one-latausratkaisun ansiosta sinun ei tarvitse enää koskaan huolehtia tyhjästä akusta tai ärsyttävistä johtosotkuista.

6 LIITÄNTÄMAHDOLLISUUTTA
Allroundo® Power on varustettu USB-C-, USB-A-, Micro-USB- ja Lightning-liittimillä, ja siinä on kaikki tarvittavat liitäntävaihtoehdot kaikille tavallisille laitteille - omille, ystävien tai työtoverien laitteille. Lisäksi spiraalinmuotoista johtoa voidaan pidentää jopa 120 cm:iin, ja siinä on pikalataus, joka takaa nopean latauskokemuksen joka kerta.

LANGATON LATAUS
Integroitu virtapankki voidaan ladata langattomasti induktiivisella latauksella. Näin voit ladata Allroundo Powerin mukavasti yön yli pitkän päivän jälkeen ja aloittaa seuraavan päivän täynnä energiaa.

- Johto USB-C:stä USB-C:hen
- USB-A-, Micro-USB- ja Lightning-adapterit
- Integroitu virtapankki, jonka kapasiteetti on 4000 mAh
- Tiedonsiirtonopeus 480 Mbps

TEKNISET TIEDOT
P 90 mm x L 90 mm x K 45 mm
230 g
4 000 mAh, 14,8 Wh, 3,7 V
Input USB-C-portin kautta: 5 V / 2 A
Output USB-C-portin kautta: 5 V / 2 A
Wireless Charging Input: 5 V / 0,8 A
Johdon pituus 120 cm
Datarate: 480 Mbit/s

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1670526

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu