Hieronta & lämpö / Terraillon

Heikko verenkierto voi aiheuttaa väsymystä ja särkyä ja saada jalat tuntumaan raskailta.

Useimmilla meistä on joskus väsymystä sekä särkyä ja turvotusta jaloissa - tavallisimmin syynä on pitkään jatkunut seisominen tai istuminen. Power Stepper käyttää sähköistä lihasstimulaattoria (EMS) etupäässä kahden suuren jalkatyynyn avulla ja lähettää sähköimpulsseja kantapään lihaksiin. POWER STEPPER käyttää TENS-teknologiaa eli ihon kautta tapahtuvaa hermostimulaatiota pääosin kahden itsekiinnittyvän elektrodin avulla. Sähköimpulssit lähetetään tietylle vartalon osalle helpottamaan paikallista kipua hermojen päitä stimuloimalla. POWER STEPPER mahdollistaa verenkierron parantamisen aktiivisesti. Se lievittää nivel- ja lihaskipuja sekä vähentää jalkojen ja nilkkojen turvotusta. Se lisää hapen määrää lihaksissa sekä lievittää jalkojen väsymystä ja särkyä.

POWER STEPPER sopii henkilöille, joilla on huono verenkierto, lihasheikkoutta, nivelrikko tai diabetes tai vaiva, joka aiheuttaa verisairauksia ja/tai raajoissa tuntuvaa kipua.

Lue käyttöohje aina huolella ja ole yhteydessä lääkäriin ennen käyttöä, jos sinulla on kysyttävää.

TEKNISET TIEDOT
EMS-/TENS-ohje - Tehotasot 1-99 - 15 aaltomuotoa - 2 stimulointiohjelmaa - Ajastintoiminto: 5-90 min - Ylös- ja alaspäin askellus - 2 itsekiinnittyvää vartaloelektrodia - Toimii AC/DC-adapterilla (mukana) tai neljällä 1,5 V:n AA-paristolla (eivät mukana) - Kaukosäädin ja 3 paristoa (mukana)

SÄHKÖINEN LIHASSTIMULAATIO (EMS)
Paikallisesti lihaksia harjoittava ja muokkaava teknologia, joka täydentää hyvin päivittäistä harjoitteluasi. EMS-laite toimii lähettämällä toistuvasti sähköimpulsseja, jotka kulkevat lihakseen ja saavat sen supistumaan. Säädettävä voimakkuus ja toisto.

SÄHKÖINEN LIHASSTIMULAATIO
POWER STEPPER käyttää transkutaanista sähköistä hermostimulaatiota (TENS) kahden iholle itsekiinnittyvän elektrodin avulla. Mahdollistaa stimuloinnin tietyllä vartalon osalla paikallisen kivun lievittämiseksi ja/tai tiettyjen lihasten stimuloimiseksi:

- Jalat, reidet, polvet
- Olkapäät, selkä, käsivarret
- Lonkat, vyötärö

MUOTOILU
Moderni ja urheilullinen muotoilu, kaiken ikäisten helppo käyttää. Toimii myös paristoilla, mikä mahdollistaa vapaamman käytön. Iso ja helppolukuinen näyttö. Painaa alle 2,5 kg. Mukavan muotoilun ansiosta helppo siirrellä ja kantaa.

JOHDOTON KAUKOSÄÄDIN
Kaikki säädöt, kuten aika ja voimakkuus, voidaan määritellä kaukosäätimellä. Askelmäärä (askelten lukumäärä) näkyy myös kaukosäätimen näytöllä. Sinun ei tarvitse kumartua ohjelmointia varten.

- Sähköistä lihasstimulaatiota koskevia ohjeita (EMS)
- Transkutaaninen sähköinen hermostimulaatio (TENS)
- 2 stimulointiohjelmaa: 1 jaloille/reisille ja 1 vartalolle
- 99 tehotasoa ja 15 aaltovaihtoehtoa
- Askellus ylös- ja alaspäin
- 2 itsekiinnittyvää vartaloelektrodia

Tuotenumero: 1608807

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu