Vaa'at & kehonkoostumusmittarit / Terraillon

Master Form laskee kehon painon ja Body Mass Index -painoindeksin (BMI). Tärkeä seuraaja, joka pystyy arvioimaan painosi pituutesi perusteella ja määrittää tavoitepainosi. Dynaaminen näyttö. Master Form antaa täydellisen kehoanalyysin (kehon rasvan, luumassan, lihaksen ja nesteen määrän).

WiFi
Master Form mahdollistaa kätevän tietojen siirron WiFi-liitännän avulla. Et tarvitse välttämättä älypuhelinta nähdäksesi painosi. Siirto tapahtuu automaattisesti WiFi-liitännän avulla. Voit yhdistää vaa'an samaan aikaan 8 älypuhelimeen tai tablettiin - kätevä toiminto silloin, kun koko perhe haluaa seurata omaa edistymistään.

Diagnostiikkavaaka
Master Form analysoi kehon painon, Body Mass Index -painoindekin (BMI) ja vartalon koostumuksen: kehon rasvan, lihasmassan, nesteen ja luumassan määrän. Kätevä painon seurannassa!

Wellness coach app
Master Form liitetään Terraillon Wellness Coach -sovellukseen, joka on saatavana sekä iOS- että Android-puhelimelle. Saat ilmaisia, tieteellisesti todistettuja ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Iso LCD-näyttö
Master Formissa on iso, helposti luettava LCD-näyttö. Ison LCD-näytön ansiosta käyttäjä näkee kaikki tiedot selkeästi (paino ja BMI sekä kehon rasvan, nesteen, lihasmassan ja luumassan määrä)

- Iso lasialusta 330 x 340 mm ja 4 laadukasta sensoria
- Kapasiteetti: 180 kg, tarkkuus 100 g
- Yhteensopiva: iOS, Android 4.3 & Bluetooth Smart (vain älypuhelin)
- Toimii neljällä AAA-paristolla (tilaa paristot erikseen)

Tuotenumero: 1608946

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu