CD-soittimet & radiot / Tangent

Klassinen HI-FI ulkokuori - uusi teknologia sisällä

Radio on vielä hengissä! Se on juuri uudistettu todella hyvällä äänenlaadulla!

Tangentin uuden Tuner II:n avulla voit helposti vastaanottaa uuden DAB-järjestelmän (sijaintisi mukaan). Uskomaton digitaalinen ääni, jonka DAB+ tuottaa, antaa sinulle nopean vastaanoton kaikista käytettävissä olevista DAB+ -kanavista alueellasi. Tuner II:lla voit tietysti vastaanottaa myös vanhan analogisen FM-signaalin. Selkeä näyttö antaa sinulle tarvitsemasi tiedot, jos kuuntelet joko FM- tai DAB+-kanavaa.

Iso ääni ei tarvitse paljon tilaa
Uusi Tangent Tuner II sopii täydellisesti Tangent mini -järjestelmään. Jos sijoitat sen yhteen Ampster BT II:n ja CD II:n kanssa, saat täydellisen pienen HI-FI-järjestelmän, jossa on yllättävän suuri ääni. Hyllyssä Ampster BT II, ​​CD II ja Tuner II vievät alle A-4-arkin lyhyen sivun kokoisen tilan. Jokaisen osan korkeus on vain 7 cm, joten pinottuna korkeus on vain 21 cm.
Komponenttien pienen koon ansiosta järjestelmälle on helppo löytää oikea sijainti olohuoneesta, keittiöstä tai sinulle sopivasta paikasta.

Yksi kaukosäädin sopii kaikille
Ampster BT II:n kaukosäädin sopii myös Tuner II:een ja CD II:een. Joten jos olet ostanut kaikki kolme osakomponenttia, sinulla on kolme samanlaista kauko-ohjainta järjestelmää varten. Voit sijoittaa ne strategisiin paikkoihin huoneessa, niin et koskaan ole kaukana kaukosäätimestä. Tai voit käyttää vain yhtä kaukosäädintä, laittaa kaksi muuta laatikkoon ja ottaa esiin tarvittaessa.

Tuotenumero: 1653976

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu