The Bed Guide Vuodevaatteet – toiminnot ja materiaali

Ovatko yöt talvella miellyttävän lämpimiä, mutta kesällä aivan liian kuumia – jopa niin, että sinun tulee potkia peitto pois? Vuodevaatteiden materiaali vaikuttaa niiden tuntuun ja toimivuuteen. Sama materiaali ei sovi kaikille, ja talvella miellyttävät puuvillalakanat voi olla hyvä vaihtaa kesän lähestyessä perkaali- tai pellavalakanoihin.Pellava – luonnollinen ja monipuolinen

Pellava on elävä ja luonnollisen tuntuinen materiaali, joka vain kaunistuu ja pehmenee ajan myötä. Pellavan etuna on myös se, että se lämmittää kylmällä ja tuntuu viileältä lämpimällä. Se on ajaton, kaunis ja käytännöllinen valinta sänkyysi. Kaikilla oman valikoimamme vuodevaatteilla on European Flax -sertifikaatti.


Shoppaile pellavavuodevaatteitaPerkaali – viileä ja raikas

Perkaalilakanat tuntuvat viileiltä ja raikkailta koko yön. Perkaali on tiivistä kampapuuvillaa, jonka sileä mattapinta tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Se on helppohoitoinen ja kestävä materiaali, joka ei pölyynny helposti. Kaikki oman valikoimamme perkaalituotteet on sertifioitu Global Organic Textile Standardin mukaan.


Shoppaile perkaalivuodevaatteitaSatiini – viileä ja ylellinen

Satiinivuodevaatteet tuntuvat viileiltä ja sileiltä ihoa vasten ja antavat sängylle ylellistä hotellitunnelmaa. Kudontatekniikka antaa kankaalle kauniin sileän pinnan ja upean hohdon. Valitse mattapintainen pesty satiini, kun haluat vieläkin pehmeämmän tunnun. Kaikki oman valikoimamme satiinivuodevaatteet on sertifioitu Global Organic Textile Standardin mukaan.


Shoppaile satiinivuodevaatteitaPuuvilla – helppohoitoinen ja monipuolinen

Puuvillalakanat ovat lähes lyömätön klassikko sekä helppohoitoinen ja monipuolinen vaihtoehto. Puuvilla lämmittää ja viilentää, ja sen kestävät ominaisuudet antavat sille pitkän käyttöiän. Kaikki oman valikoimamme puuvillavuodevaatteet ovat joko GOTS-sertifioitua ekologista puuvillaa tai viljelty kestävästi Better Cotton Initiativen mukaisesti.


Shoppaile puuvillavuodevaatteita