The Bed Guide Näin luot hotellitunnelmaa

Luo hotellitunnelmaa eleettömillä kankailla, neutraaleilla värisävyillä ja laadukkailla materiaaleilla. Satiini on hyvä valinta, jos haluat luoda pelkistetyn ja ylellisen vaikutelman. Mikäli pidät Boutique-hotellien innoittamasta omintakeisesta tyylistä, suosi pellavalakanoita. Unohda päiväpeite ja anna lakanoiden ja tyynyliinojen näkyä – sängyn jalkopäähän voit levittää torkkupeiton.Neutraalit sävyt

Valitse kirkkaan valkoiset lakanat saadaksesi klassisen hotellityylin. Jos haluat saman tunnelman kuin Boutique-hotelleissa – valitse vaaleat pellavalakanat. Mikäli pesutuvastasi löytyy mankeli, niin nyt kannattaa ottaa se käyttöön – mikään ei voita hotellihuoneiden vasta mankeloituja, tärkättyjä lakanoita!

Paljon tyynyjä

Älä pihistele tyynyjen määrässä – kokoa sängylle paljon eripaksuisia ja erikokoisia tyynyjä. Toivotun hotellitunnelman ja kutsuvan näköisen sängyn takaamiseksi tarvitaan paljon tyynyjä. Asettele taaimmaksi hyvin tukea antavia pitkulaisia tyynyjä, seuraavaksi isoja ja pehmeitä tyynyjä ja lopuksi klassisia nukkumatyynyjä.