The Bed Guide Peitot ja tyynyt

Toiset haluavat ohuita, viileitä ja koko yön hengittäviä peittoja ja toiset lämpimiä ja eristäviä peittoja. Mitä tulee huomioida, kun etsitään peittoja ja tyynyjä verkosta? Löydät vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin täältä.Peitot

Jos sinun tulee nukkuessasi helposti kuuma, etsi viileitä peittoja joiden untuvapitoisuus on pienempi kuin höyhenpitoisuus. Jos valitset synteettisen peiton, valitse painoltaan kevyt peitto. Untuva eristää ja säilyttää lämmön, kun taas höyhenet läpäisevät enemmän ilmaa ja pitävät sinut viileänä. Peittoa on tapana kutsua untuvapeitoksi riippumatta siitä, onko peitossa enemmän untuvaa vai höyheniä.

Mitä painavampi synteettinen peitto tai mitä suurempi untuvapitoisuus, sitä lämpimämpi peitto. Sinulle, joka palelet herkästi viileän peiton alla tai hikoilet lämpimän peiton alla, on tarjolla keskilämpimiä peittoja. Voit myös sijoittaa kahteen peittoon – talvipeittoon ja kesäpeittoon.

Painopeitto voi olla hyvä valinta sinulle, jos sinun on vaikea rauhoittua tai et mielestäsi palaudu riittävästi nukkuessasi. Painopeitto stimuloi kehon mielihyvähormonia ja auttaa kehoa rentoutumaan. Lue lisää painopeitoista täältä.

Shoppaile peittojaTyynyt

Tyyny tulee valita nukkuma-asennon mukaan. Matalat tyynyt sopivat sinulle, joka nukut mielellään vatsallasi, mutta voivat aiheuttaa niskavaivoja selällään nukkuvalle. Matalat untuvatyynyt, joissa on korkea untuvapitoisuus, ovat ilmavia ja pehmeitä. Ontelokuitutäytteiset synteettiset tyynyt ovat pehmeitä, ja pallokuitutäytteiset tyynyt kiinteämpiä. Keskikorkeat tyynyt sopivat selällään nukkuvalle tai paljon unissaan liikkuvalle, ja korkeat tyynyt sopivat parhaiten kyljellään nukkuvalle. Jos valitset korkean tyynyn, valitse tyyny, jossa on korkea höyhenpitoisuus. Jos suosit synteettisiä tyynyjä, valitse pallokuitututäytteinen tyyny saadaksesi kiinteän ja kimmoisan tyynyn.

Shoppaile tyynyjä