"Kulinaristimestarin taiteessa hiiliteräksinen wok ilmestyy, astia, jolla on syvä merkitys. Se on valmistettu kehrätystä hiiliteräksestä, jonka halkaisija on 32 cm, ja se on täydellinen wok sekä ravintoloihin että kotikeittiöihin, jotka etsivät upeaa ruoanlaittoinspiraatiota.
2,5 mm kehrätystä hiiliteräksestä valmistettu wok, jonka halkaisija on 32 cm ja jossa on puinen kahva.
hiiliteräs soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen wokissa ruoanlaittoon: vihannesten, riisin, kalan, kanan ja lihan valmistukseen. Hiiliteräksestä valmistetut wokit kestävät korkeita lämpötiloja ja niillä on samat ominaisuudet kuin valuraudalla, mutta niiden paino on pienempi. Sataken hiiliteräksinen wokki on esipoltettu ja käyttövalmis ensimmäisen pesun jälkeen.
ennen ensimmäistä käyttöä: keitä wokissa vettä muutaman minuutin ajan. Puhdista wok mukana toimitetulla harjalla ja pienellä määrällä tiskiainetta. Huuhtele ja kuivaa huolellisesti. Wokin luonnollinen tarttumattomuus paranee sitä paremmin, mitä useammin sitä käytät.
Huomaa: kahva on valmistettu puusta, eikä wokkia voi käyttää uunissa.
älä koskaan jätä wokkia veteen. Pese wokki kuumalla vedellä heti käytön jälkeen ja kuivaa se huolellisesti. Wokin sisäpuoli muuttaa väriä, mitä enemmän käytät sitä, mikä on normaalia. Nopeat lämpötilan muutokset voivat aiheuttaa epätasaisen pohjan. Kuumenna wok vähitellen haluttuun lämpötilaan. Voimakkaasti happamien ruokien kypsentäminen heikentää luonnollista patinakerrosta, eikä sitä suositella. Älä koskaan kaada kylmää vettä kuumaan wokkiin. Älä koskaan käytä boost-toimintoa hiiliteräksisten wokkien kanssa. Tämä toiminto on tarkoitettu vain veden kiehuttamiseen.
hiiliteräksisiä wokkeja ei saa pestä astianpesukoneessa."