Tehosekoittimet / Russell Hobbs

Oletko kyllästynyt käyttämään ruoanlaitossa useita keittiövälineitä? Silloin Desire 3 in 1 -sauvasekoitin on oikea valinta. Valmistitpa dippiä kasviksille tai lasagnen aineksia, Desire 3 in 1 hoitaa työn.

Desire 3 in 1 sekoittaa, vatkaa ja pilkkoo, ja selviytyy mistä tahansa reseptistä.

Konepesun kestävä Ruoanlaiton jälkeen käsin tiskaaminen ei houkuttele. Desire 3 in 1 ei lisää tiskimäärää, sillä kaikki tarvikkeet voi pestä astianpesukoneessa. Voit tiskaamisen sijaan viettää aikaa vieraidesi kanssa ja antaa astianpesukoneen hoitaa työt.

Sekoita, pilko, vatkaa
Desire 3 in 1 -sauvasekoitin sekoittaa, pilkkoo ja vatkaa kaiken. Mukana pakkauksessa on muun muassa vatkain, sekoitusosa ja voimakas terä ruostumatonta terästä.
Tarvikkeiden vaihtaminen on helppoa eri ruokien valmistamista varten. Desire 3 in 1 -sauvasekoittimen mukana tulee myös 700 ml:n kokoinen sekoitusastia ja 500 ml:n kokoinen kulho pilkkomista varten.

2 nopeutta ja sykäystoiminto
Desire 3 in 1 -sauvasekoittimessa on kaksi nopeusasetusta Hidas nopeus sopii hyvin esim. dippien ja salsan valmistamiseen, ja nopeampi nopeus esim. hummuksen sekoittamiseen. Sauvasekoittimessa on myös ruoan valmistamista helpottava sykäystoiminto.

Tuotetiedot:
- 500 W
- 2 nopeutta ja sykäystoiminto
- Mukana: kulhot 700 ml ja 500 ml
- sekoitusterä ruostumatonta terästä, vatkain
- Tarvikkeet kestävät konepesun
- Jopa 12 000 rpm

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1556677

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu