Siveltimet / Real Techniques

Paranna meikkiäsi Real Techniquesin Miracle Pore Sponge+ -sienellä. Monikäyttöinen sieni tasoittaa ihon sävyä estääkseen meikin kerääntymisen hienoihin juonteisiin ja ryppyihin ja saadakseen meikin levittymään tasaisesti. Sieni myös levittää ihonhoitotuotteet tarkasti ilman, että sinun tulee ottaa tuotetta käsiisi! Antimikrobiset ominaisuudet auttavat pitämään ihon raikkaana.

Sieni sisältää kasvipohjaista vegaanista kollageenia, ja sitä voidaan käyttää kasvoveden levitykseen ihon kosteuttamiseksi ja ihon rakenteen parantamiseksi. Sieni on parempi ja kestävä vaihtoehto vanulapuille, sillä se imeyttää ja levittää tuotteen tasaisemmin. Sientä voidaan myös käyttää kerta toisensa jälkeen.
Vegaaninen kollageeni stimuloi ihon kiinteytymistä ja saattaa ehkäistä hienojen juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Ihosi hyötyy sienen kaikista eduista!
Silikoni-applikaattorissa on ainutlaatuiset eripituiset mikrohierontaharjakset, jotka aktivoivat verenkiertoa ja parantavat kosteusvoiteen ja seerumin imeytymistä. Iho tuntuu kiinteämmältä, hyvin hoidetulta ja heleältä jo ennen meikkiä.

Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille
Sopii: Mattapintaiselle iholle, joka on menettänyt kiinteyttään ja kimmoisuuttaan
Käytä seuraavien tuotteiden kanssa: kasvovesi, seerumi, voide
Sisältää vegaanista kollageenia ihon kiinteyden ja kimmoisuuden parantamiseksi
Antimikrobinen suoja pitää ihon raikkaana jopa 30 päivää
Dermatologisesti testattu
Hellävarainen herkälle iholle
100% vegaaninen ja cruelty free
Kastele sieni. Levitä kasvovesi, seerumi tai kosteusvoide sienen silikoniosalla.

Puhdista sieni huolella haalealla vedellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhdista se kerran viikossa Real Techniques Brush + Sponge Gel Cleanser -puhdistusaineella. Anna kuivua täysin kuivaksi. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Vaihda sieni 30 päivän välein.

Tuotenumero: 1668755-01-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu