Väri: 861126
Arvosana 5 / 5
2
Näytä yksityiskohdat

Rätt Start Vauvantyyny vaunuihin/kehtoon, ekologista puuvillaa 28 x 35 cm

19,90 EUR

Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
Maksa alk. 4,6 EUR/kk.
Lue lisää

Elpy logo
Vauvantyyny vaunuihin/kehtoon, ekologista puuvillaa 28 x 35 cm

Toimitetaan 6-8 arkipäivää

Lastenvaunutarvikkeet / Rätt Start

Vauvantyyny ekologista puuvillaa (GOTS). Lastenvaunuihin tai kehtoon.
Ergonominen nukkumisasento. Täyte korkealuokkaista polyesterikuitua, jolla on erittäin erittäin hyvät pesuominaiusuudet. Öko-Tex-standardi, luokka I baby. Allergiaturvallinen materiaali. Tyyny on suunniteltu yhdessä asiantuntijoiden kanssa antamaan lapselle mahdollisimman miellyttävän nukkumiskokemuksen joka yö. Täyte korkealuokkaista polyesterikuitua, jolla on erittäin hyvät pesuominaisuudet ja joka antaa lapsen päälle erinomaisen tuen. Kuidut poistavat ylimääräistä kosteutta ja tyyny muotoutuu lapsen pään mukaan, jolloin lapsen pää pääsee kasvamaan tasaisesti. Tyyny ei kuormita lapsen niskaa.
Mitat: 28 x 35 cm
Materiaali: päällyskangas: 65% polyesteriä 35% puuvillaa.
Täyte: 100% korkealuokkaista polyesterikuitua
Pesuohje: pesu 95 asteessa, normaalipesuksi suositellaan 60 asteen hienopesua tyynyn käyttöiän pidentämiseksi. Älä käytä huuhteluainetta ja suosi nestemäistä pesuainetta. Rumpukuivaa matalassa lämötilassa ja ravistele tyyny sen jälkeen.
GOTS-sertifikaatti CU 80477. Tuote sisältää ekologista materiaalia, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua (GMO). Tuote täyttää GOTS-sertifikaatissa määritellyt vastuullista valmistusta koskevat ihmisoikeus- ja ympäristövaatimukset aina materiaalin tuotannosta lopputuotteeseen asti. Tuotteen ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin tavanomaisesti tuotettujen tuotteiden.

Tuotenumero: 1027537-01-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.