Friteeraus- & riisinkeittimet / Princess

Valmista rapeita ranskalaisia tai koko ateria koko perheelle

yhdellä kertaa Princess Digital Aerofryer XXL -ilmafriteerauskeittimellä, tilavuus 4,5 litraa. Nopea ilmankierto mahdollistaa terveellisen ruoanlaiton ilman öljyä, ja silti lopputulos on herkullisen rapea.

Digital Aerofryer XXL -laitteen digitaalinen näyttö ja esiohjelmoidut asetukset tekevät ruoanlaitosta helppoa. Täydellinen ilmafriteerauskeitin myöhäisiin iltoihin, kun haluat tarjota terveellisen illallisen itsellesi ja perheellesi.

Uusin kuumailmateknologia terveelliseen ruoanlaittoon
Kuuman kiertävän ilman ja helposti säädettävän lämpötilan ansiosta Princess Digital Aerofryer XXL valmistaa terveellistä ja vähärasvaista ruokaa.

Laitteella voi paistaa, leipoa, grillata ja friteerata, joten voit valmistaa sillä lihaa, kalaa ja jopa kakkuja. High Speed Air Convention Technology takaa, ettet tarvitse öljyä täydellisen rapean lopputuloksen saavuttamiseksi. Kun öljyä ei tarvita, ruokaa ei myöskään tarvitse sekoittaa. Näin voit lähteä keittiöstä muihin puuhiin.

Helppokäyttöinen
Ruoan tarjoilu käy helposti ja varmasti irrotettavassa korissa, jossa on viileä kahva. Princess Digital Aerofryer -keittimen irrotettava kori ja pinnoitettu ritilä kestävät konepesun, joten laitteen puhdistaminen on helppoa. Aerofryer seisoo liukumattomilla jaloilla tukevasti lähes kaikilla pinnoilla eikä siten pääse kaatumaan tai liukumaan helposti.

Ylikuumenemissuoja estää laitteen liiallisen kuumenemisen.

Princess-ilmafriteerauskeitin on uusi suosikkisi, jolla valmistat herkullista ja terveellistä ruokaa.

Monipuolinen ja yksinkertainen: kahdeksan esiohjelmoitua asetusta
Princess Digital Aerofryer -laitteella voit myös grillata, paistaa ja leipoa lempiruokiasi. Jos et tiedä tarkkaa lämpötilaa ja valmistusaikaa, Princess Aerofryer -keittimessä on kahdeksan esiohjelmoitua asetusta. Napin painalluksella voit valmistaa ranskalaisia, lihaa, kalaa, katkarapuja, broileria, pihviä ja kakkua.

Jos käytät mieluummin omia lämpötila- ja aika-asetuksia, voit valita ne helppokäyttöisellä digitaalisella säätimellä, jossa on integroitu ajastin. Näin voit valmistaa lihapullia, leipää ja piirakoita.

Kuumaa ilmaa öljyn sijaan
Kuuman kiertävän ilman ansiosta tarvitset vain vähän tai ei lainkaan öljyä ranskalaisten, lihan, kalan ja kasvisten valmistamiseen. Tuoreiden perunoiden valmistamiseen suositellaan ruokalusikallista öljyä rapean lopputuloksen takaamiseksi. Aerofryer voi jopa lämmittää ruoat, eivätkä ne kuivu kuten mikroaaltouunissa.

- Grillaa, paista ja leivo lempiruokiasi vähemmillä kaloreilla mutta samalla maulla ja koostumuksella kuin tavallisessa paistinpannussa
- Suuritehoinen ilmankiertoteknologia mahdollistaa ruoanvalmistuksen vain kuumalla ilmalla
- Helppokäyttöinen, säädettävä lämpötila, integroitu ajastin ja digitaalinen ohjauspaneeli
- Iso koko (4,5 litraa), josta riittää ranskalaisia koko perheelle yhdellä valmistuskerralla
- Irrotettavat ja konepesun kestävät osat mahdollistavat helpon puhdistuksen

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1627208

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu