Kasvonaamiot / Peter Thomas Roth

Masking Minis -setissä on kuusi suosituinta Thomas Roth -kasvonaamiota, jotka on pakattu matkakokoisiin pakkauksiin.

Pakkauksen sisältö:
· Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask - syväkosteuttava ja tehokkaasti ravitseva geelinaamio, joka auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon. Naamio sisältää blue marine -levää, joka rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Naamion antiaging-tehoste häivyttää hienoja juonteita sekä ehkäisee ihon kuivumista. Se korjaa kuivaa ja herkkää ihoa sekä suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja ulkoiselta rasitukselta. Tasoittaa ihoa sekä tekee ihosta silkinsileän ja välittömästi kosteutetun. Sopii kaikille ihotyypeille.

· Cucumber Gel Mask Extreme De-Tox™ Hydrator - kosteuttava, epäpuhtauksia poistava ja rauhoittava geelinaamio, joka rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Täydellinen naamio auringonoton, kuorinnan, karvanpoiston ja vahauksen jälkeen. Naamio tasoittaa ihon pintaa, pienentää ihohuokosia ja saa ihon hehkumaan. Iho virkistyy ja saa ravinteita sekä tuntuu virkeältä ja raikkaalta. Naamio sisältää antioksidantteja ja viilentäviä kasviuutteita. Sopii kaikille ihotyypeille, myös erityisen herkälle iholle. Öljytön.

· 24K Gold Mask Pure Luxury Lift & Firm - ylellinen ikääntymistä ehkäisevä naamio sisältää puhdasta 24 karaatin kultaa ja kolloidista kultaa, jotka yhdessä antavat iholle välittömästi täyteläisen ja kohottavan vaikutuksen sekä ylivertaista hehkua. Ihosta tulee sileämpi ja kiinteämpi samalla kun se saa intensiivistä kosteutta. Ainutlaatuinen ja hyvinvointia edistävä kasvonaamio häivyttää kaikenlaisia juonteita, kosteuttaa, kiinteyttää sekä antaa iholle elinvoimaista hehkua. Sopii kaikille ihotyypeille.

· Pumpkin Enzyme Mask Enzymatic Dermal Resurfacer - kolmivaikutteinen kuoriva entsyyminaamio poistaa aktiivisesti kuolleita ihosoluja sekä antaa välittömästi tasaisemman ihonsävyn ja heleän hohdon. Kuorii ihoa kolmella tasolla AHA-hapon, kurpitsaentsyymien ja pienten alumiinioksidikiteiden avulla. Tasoittaa ihon pintaa, edistää solujen uusiutumista ja tasoittaa hienoja juonteita ja ryppyjä. Sisältää C-vitamiinia, joka antaa iholle hohtoa sekä kirkkaan ja raikkaan ilmeen. Sopii kaikille ihotyypeille. Täydellinen väsyneelle ja elottomalle iholle.

· Irish Moor Mud Purifying Black Mask - syväpuhdistava ja kosteuttava kasvonaamio, jonka hajustamaton irlantilaisnummen muta ja aktiiviset ainesosat poistavat epäpuhtauksia ja liiallista rasvaisuutta iholta sekä supistavat huokosia. Naamio antaa iholle kosteutta, vitamiineja, välttämättömiä mineraaleja ja aktiivisia antioksidantteja. Ihosta tulee kosteutettu, raikas ja silkinsileä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotenumero: 1661281

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu