Arvosana 4.3 / 5
3
1 arvostelu

Pastill Villamatto Nora, käsinkudottu

349,99 EUR

Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
Maksa alk. 32,6 EUR/kk.
Lue lisää

Elpy logo

toimitus 3-6 arkipäivää

30% alennusta* kalleimmasta tuotteesta + 10% alennusta* tilauksen muista tuotteista, kun tilaat vähintään 19,99 EUR. Ilmoita tarjousnumero: 455767

*Voimassa 13.12. asti. Katso täydelliset ehdot kassalla.

Produktdeklaration

Villamatot / Pastill

Nora on käsinkudottu villamatto. Ihana materiaali ja harmoniset värit. Pehmeä nukka lämmintä RWS-sertifioitua villaa. Loimi puuvillaa. Villa on luonnostaan likaa hylkivä materiaali ja sopivan lämmin luonnollisella tavalla. Nora tekee olohuoneesta sekä viihtyisän että ylellisen. Muista kääntää mattoa silloin tällöin, jos asetat sen sohvapöydän alle, jotta matto kuluu tasaisesti. Tai vaikkapa makuuhuoneeseen tyylikkääksi ja lämpimäksi matoksi? Saatavana kaksi kokoa ja kaksi väriä.

Tuote on RWS-sertifioitu. Responsible Wool Standard -sertifiointi (RWS) takaa, että villa on peräisin lampailta, jotka elävät lajilleen luonnollisissa olosuhteissa. RWS-sertifikaatti vahvistaa, että lampaankasvattajat täyttävät tiukat eläinsuojeluvaatimukset, huolehtivat tiloistaan ja niitä ympäröivästä luonnosta sekä tarjoavat oikeudenmukaiset työehdot. RWS-sertifioiduilta tiloilta peräisin olevan villan koko tuotantoketju on jäljitettävissä.

Homeroom tekee yhteistyötä Better Cottonin kanssa puuvillanviljelyn parantamiseksi maailmanlaajuisesti. Better Cotton on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka kouluttaa puuvillanviljelijöitä kestävämpään puuvillanviljelyyn, tehokkaampaan veden käyttöön ja vähäisempään torjunta-aineiden käyttöön. Better Cotton parantaa puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Valitsemalla puuvillatuotteitamme tuet investointiamme Better Cottonin tavoitteisiin. Better Cotton perustuu massatasejärjestelmään, eikä sitä voida jäljittää fyysisesti lopputuotteisiin. Lue lisää Better Cottonista osoitteesta bettercotton.org/learnmore.

- villaa, puuvillaa
- 2000-2200 g/m²
- nukan pituus n. 2 cm.
- hoito-ohje: Säännöllinen imurointi harjattomalla suulakkeella. Poista mahdolliset tahrat kostealla liinalla. Ammattimainen matonpesu tarvittaessa.

Tuotenumero: 1687926-01-39

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Muut ovat tätä mieltä

4.3 perustuen 3 arvosanaan
 • Arvosana 4 / 5 Vahvistettu ostaja

  Vaaleansininen matto

  Iso ja pehmeä matto, villa ryijymäisesti. Tuntuu mukavalle, hiukan ohuempi kuin luulin ostaessa.

  Pantone 13-4306 Tcx Ice Melt

  Linda S osti

  Pantone 13-4306 Tcx Ice Melt koossa 200X300

  Linda S — 2023-06-27

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.

Yhdistä näihin

 • Ellos Home - Liukuestematto Luzerton

  Ellos Home Liukuestematto Luzerton

  19,99 EUR
 • Guardian - Tekstiilisuoja

  Guardian Tekstiilisuoja

  29,95 EUR
 • Guardian - Tekstiilipuhdistus

  Guardian Tekstiilipuhdistus

  19,95 EUR