Kaiuttimet & telakat / Panasonic

HTB200-soundbar tuottaa voimakkaan ja korkealaatuisen äänen, jota on vaikea uskoa ottaen huomioon sen pienikokoisen rungon.
Kaksi laaja-alaista kaiutinta, jotka ympäröivät kuuntelijan selkeällä akustiikalla, stereofonisilla tehosteilla ja uskomattomalla teholla. Fantastinen ääni tekee katsomastasi ohjelmasta vielä suuremman elämyksen.

Järjestelmään kuuluu voimakas 80 W:n vahvistin ja kaksi laaja-alaista kaiutinta 10 x 4 cm. H.BASS-toiminto vahvistaa alemmat taajuudet ja antaa uskomattoman bassontoiston. Virtual Surround täyttää koko huoneen äänellä ja voit valita eri äänitiloista kuvaan sopivimman.

HTB200 tarjoaa fantastisen äänenlaadun, elegantin muotoilun ja erinomaisen toimivuuden. Mikäli TV ja äänijärjestelmä on liitetty toisiinsa HD CEC:n kautta, voidaan molempia ohjata yhdestä kaukosäätimestä HDMI-signaalinvahvistimen ansiosta.

Kompaktin rakenteensa ansiosta laite on helppo sijoittaa television tukijalkojen väliin ja se integroituu tyylikkäästi television alapuolelle. Selkeä ja tyylikkään kaareva malli sopii kokonaisuuteen.

Toista äänenlaadultaan laadukasta musiikkia suoraan älypuhelimesta tai tabletista. Voit helposti striimata musiikkitiedostoja yhteensopivista laitteista soundbariin langattoman Bluetooth-yhteyden kautta.

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1564321

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu