Astu sisään paddywaxiin bistro. Jokainen tämän malliston kynttilä säteilee herkullista tuoksua, joka täydentää täydellisesti sen viehättävää muotoilua, tuoden ripauksen kulinaarista kulttuuria kotiisi.
Kaksipuikkoiset peltikynttilät, joissa on sardiinipurkkien inspiroima tekovetoketju, antavat kodikkaan hehkun kahdella kynttilänkärjellä ja lohdullisen tuoksun, joka on saanut inspiraationsa sardiinipurkista.
Halusitpa sitten täyttää tilasi pariisilaisen kahvilan ihastuttavalla tuoksulla tai etsiä täydellistä lahjaa, bistro -mallistomme tarjoaa herkullisen kokemuksen jokaisella valolla.
Bordeaux-viinirypäle, jossa on sitruunan ja hunajakastikkeen tuoksujam: eukalyptus, makea appelsiini, sokeroitu sitruuna, mansikkam: bordeaux-viikuna, villivadelma, geranium, ruusunnupub: vetiver, kultainen meripihka, valkoiset metsät, myski.
127 g.
- Ensimmäisellä käyttökerralla anna kynttilän palaa 3-4 tuntia.
- jotta kynttilään ei muodostu kuoppaa, anna sulaneen vahan levitä kynttilän pinnalle ennen kynttilän sammuttamista.
- kynttilöiden on aina seisottava kiinteällä ja kuumuutta kestävällä alustalla.
- älä jätä kynttilää palamaan yli 4 tunniksi kerrallaan.
- sammuta kynttilä kynttiläsammuttimella, jotta vältät kuuman vahan roiskumisen.
- älä koske kynttilään ennen kuin se on täysin jäähtynyt.
- Pidä vahalammikko puhtaana kynttilänvarren leikkuujätteistä, palaneesta kynttilänvarresta, tulitikuista ja muista roskista.
- pidentääksesi kynttilän käyttöikääsi leikkaa kynttilän sydänlanka 6 mm:iin ennen sen sytyttämistä.
- älä anna kynttilän palaa pohjaan asti.
- saadaksesi viimeisenkin vahan pois astian uudelleenkäyttöä varten voit joko jäädyttää astian, jolloin se voi raaputtaa vahajäämät pois. Vaihtoehtoisesti voit kaataa kylmään astiaan kuumaa vettä, jotta vaha irtoaa reunoilta. Muista, ettet saa käsitellä kuumaa astiaa!