Pölynimurit / Nilfisk

Nilfisk Elite on täydellinen valinta sinulle, joka tarvitset tehokkaan pölynimurin, jossa on erinomainen suodatus, tyylikäs design ja käyttäjäystävälliset toiminnot.

Erinomaiset toiminnot, kuten kahvassa sijaitseva kauko-ohjain, jonka avulla voit käynnistää ja sammuttaa pölynimurin sekä säädellä sen imutehoa.

Nilfisk Elite -pölynimuri imee pölyisen ilman sisäänsä ja puhaltaa puhtaan ilman takaisin ulos ylivertaisen suodattimen läpi. Näin puhdistat sekä lattiasi sekä perheesi hengittämän ilman. Nilfisk Elite -mallit ovat saaneet British Allergy Foundation -säätiön Seal of Approval -hyväksynnän seuraaville tekijöille: Pölypunkit, kissa-allergeenit, koira-allergeenit ja siitepöly.

Kiinnitä huomiota näihin seikkoihin ostaessasi erittäin hyvällä HEPA-suodattimella varustetun pölynimurin:
HEPA-suodattimen tulee sijaita moottorin takana poistoilman puhtauden varmistamiseksi, ja HEPA-suodatinkomponentin ja pölynimurin on oltava täysin tiiviitä, jotta likainen ilma ei pääse ympäristöön. Nilfisk kutsuu tätä ilmatiiviiksi rakenteeksi

Erityisen hyvällä HEPA-suodattimella varustettu pölynimuri on hieman tavallisia pölynimureita kalliimpi, mutta se on hyvä sijoitus käyttäjälle, joka arvostaa laadukasta kotiympäristöä.

Erityisen hyvä puhdistusteho
Pölyn imurointi matolta saa A- tai B-luokituksen ja pölyn imurointi kovilta lattioilta A-luokituksen. Tehokkuus on saavutettu optimoimalla koneen toiminta kauttaaltaan energiankulutuksesta ja tehokkuudesta tinkimättä.

Energiapihi - energialuokka A+ tai A++ tarkoittaa, että energiaa säästyy jopa 50 % verrattuna tavallisiin pölynimureihin. Käytön helpottamiseksi Nilfisk Elite -pölynimurin suulakkeessa on click fit -toiminto.

Halutessasi parhaan mahdollisen pölynimurin valitse Nilfisk Elite. Se on tanskalaista muotoilua ja siinä on korkea imuteho, ylivertainen energialuokitus sekä erinomainen suodatus - pölynimuri, joka ei tuota pettymystä.

Tehokas pölyimurointikyky: Voimakkaan moottorin ja huolella kehitetyn rakenteen ansiosta imurin pölyn keruu kuuluu markkinoiden parhaimmistoon.

Allergiasuodatus: Ultra-pölypussit, ilmatiivis rakenne ja HEPA H14 -suodatin pysäyttävät pienimmätkin hiukkaset, eläinten karvat, pölypunkit ja niiden jätökset.

Tämä on kaikissa Nilfisk Elite -malleissa vakiovarusteena.
- Kenties maailman paras suodatus koti-imureissa
- British Allergy Foundation -säätiön hyväksyntä
- Energiapihi - energialuokka A+ tai A++
- Kahvan kaukosäätimellä voi käynnistää ja sammuttaa pölynimurin sekä säätää sen imutasoa
- Hiljainen: alimmillaan 68 dB(A) on erittäin matala arvo koti-imurille
- 5 vuoden takuu: Pölynimuri, joka on tehty kestämään


Tuotetiedot:
- Paino 7,2
- 3,6 litran pölypussi
- 11,2 metrin toimintasäde
- 68 db
- HEPA 14
- Pölypussin täyttymisen indikaattori
- Automaattinen johtokela
- Säädettävä nopeus
- Easy park -suulake
- Ergonominen kahva

Tuotenumero: 1590826

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu