Kahvinkeittimet & espressokeittimet / Melitta

Barista kotiin. Kahvi on paljon enemmän kuin vain yksinkertainen kuuma juoma. Oikea kahvinystävä osaa arvostaa monipuolisia makuja ja erilaisia valmistustapoja. Melitta tarjoaa nyt tällaisille ihmisille Caffeo Barista T -laitteen, joka ylellisen designinsa ansiosta tekee vaikutuksen suurella käyttäjäystävällisyydellään.

Innovatiivinen Automatic Bean Select -toiminto, aktiivinen kahvipapuindikaattori, 18 kahvivaihtoehtoa ja valaistu All-in-one-putki ovat vain osa tämä kotibaristan lukuisista ominaisuuksista.

Touch & Slide
Innovatiivinen Touch & Slide saa esteettisen sydämen sykkimään entistä lujemmin. Helppokäyttöisen sensorikentän ansiosta Caffeo Baristaa® on mukava käyttää.

Manuaalinen Bean Select
Oikealle kahvinystävälle pavuissa on eroja. Jokainen kahvilaji eroaa toisistaan alkuperän, paahdon, aromin, tuoksun, vaahdon, happamuuden ja monien vivahteiden mukaan. Valitse kahdesta lajista, niin löydät oikean pavun kahviisi,
jotta kahvi maistuu siltä, miltä pitääkin.

Best Aroma -järjestelmä
Papusäiliön Aromasafe®-kannen ansiosta kahvipapujen erilaiset maut ja aromit pysyvät entistä parempina. Bean to Cup -toiminnon ansiosta jauhetaan tuoreena vain tarvittava määrä papuja, ja jauhettu kahvi suodatetaan heti.

Reseptivihkotoiminto
Arvostatko hyvää espressoa ja muita kahviklassikoita, mutta nautit myös mielelläsi ainutlaatuisia herkkuja, kuten Flat Whitea tai Americanoa? Tässä voit valita 18 kahvivaihtoehdosta, jotka ovat helposti valittavissa valikosta.

TFT-värinäyttö
Korkearesoluutioinen TFT-värinäyttö mahdollistaa intuitiivisen käytön, mikä antaa parhaan mahdollisen käyttäjäystävällisyyden. Selkeät vaiheittaiset ohjeet opastavat valikossa.

All-in-one-putki
Kahvi, maito, maitovaahto ja lämmin vesi All-in-one-putken ansiosta kuppia ei tarvitse siirtää edestakaisin, vaan voit lisätä suosikkikahvisi ainesosat helposti. Korkeudeksi voi asettaa jopa 140 mm, jolloin tilaa on myös korkealle Latte Macchiato -lasille.

My Coffee Memory
Kahvin vahvuus, suodatuslämpötila, haluttu kahvimäärä, maito/maitovaahto tai lämmin vesi: My Coffee Memory -toiminto voi tallentaa kahvin suosikkivalinnan jopa neljälle henkilölle, ja kaikkien saatavana olevien kahvivaihtoehtojen valinta voidaan helposti tehdä esiasetetun nimen kautta.

Suodatinosa, jonka voi siirtää sivuun.
Suodatinosan voi helposti irrottaa, ja se on helppo puhdistaa. Laite voidaan pestä myös sisäpuolelta.

Auto Clean / kalkinpoisto
Laite kertoo Caffeo Barista® -näytössä automaattisesti, kun on aika puhdistaa laite tai poistaa kalkkia. Puhdistus- tai kalkinpoisto-ohjelma löytyy helposti valikosta.

Tuotenumero: 1526335

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu