Seurapelit / Mattel

Pictionary Air™ on hulvattoman hauska tapa pelata klassista perhepeliä!

Tässä piirrospelin jännittävässä versiossa piirrät ensin ilmaan ja sen jälkeen näytölle. Lataa Pictionary Air™ -sovellus helposti älypuhelimelle tai tabletille ja aloita pelaaminen. Suuntaa sovelluksen kamera piirtäjää kohti, niin näet sekä henkilön että kuvan älylaitteesi näytöllä. Voit myös siirtää piirustuksen älylaitteelta TV:lle, Apple TV:lle, Chromecastiin tai vastaavaan laitteeseen. Vaatii yhteensopivan suoratoistolaitteen. Lue lisää yhteensopivista laitteista Pictionary Aidin asiakaspalvelusivustolta.

Pelin kulku: Ota kortti, Pictionary Air™ -kynä ja valmistaudu piirtämään! Joukkueesi yrittää arvata sanan, jonka piirrät ilmaan. Pictionary Air™ -sovellus (saatavilla iOS- ja Android-laitteisiin) seuraa piirtämistäsi, joten varmista että Pictionary Air™ -kynän valaistu kärki osoittaa kohti älylaitteen kameraa. Pisteesi rekisteröidään sovellukseen, mikä tekee pelaamisesta hauskaa ja helppoa.

Reagoi piirustukseesi ja auta joukkuetovereitasi arvaamaan sana. Jos piirrät esimerkiksi ilmapallon, voit esittää pitäväsi kiinni ilmapallosta! Jos piirrät hatun, voit piirtää sen niin että se näkyy päässäsi!

Pictionary Air™ -sovelluksen avulla voit säätää ajastinta ja pelikierroksia antaaksesi aloittelijoille tai nuorille pelaajille lisää piirustusaikaa. Selfie-tilassa voit piirtää ilman aikarajaa harjoitellaksesi tai itseäsi huvittaaksesi! Lopputulos on hulvattoman hauska riippumatta, siitä piirrätkö, arvaatko vai katseletko!

- Sisältää Pictionary Air™ -kynän, 112 kaksipuolista sanakorttia, korttilaatikon ja ohjeet. Mukana alkaliparisto.
- Ikäsuositus: Alk. 8-vuotiaille

  • productdetail.attributes.RecommendedAge: Alk. 8-vuotiaille

Tuotenumero: 1646216

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu