Kestävä kehitys


Voices of Ellos

Meillä oli vuonna 2020 haastateltavana Ellos Creative Director, Ellos Fashion designchef ja Ellos Home designchef. Katso videot ja opi lisää tarkistuslistoistamme sekä niihin liittyvästä työstä!


Karin Verdoes on Ellos Fashion designchef. Videolla hän kertoo Elloksen muotiosaston päivittäisestä kestävyystyöstä ja siitä, mitä olemme saavuttaneet ja mitä voimme ja mitä meidän tulee tehdä paremmin.

Vain muutamassa vuodessa tarkistuslistan luomisen jälkeen olemme edenneet pitkälle monilla sen osa-alueilla. Koko yhtiö on lyhyessä ajassa muuttunut, ja kestävän kehityksen kysymykset ovat meille sisäisesti erittäin tärkeitä. Olen siitä erittäin ylpeä.

Jennifer Åhman on Ellos Home designchef. Videolla hän kertoo Elloksen kodin osaston päivittäisestä kestävyystyöstä ja siitä, mitä olemme saavuttaneet ja mitä voimme ja mitä meidän tulee tehdä paremmin.

Olisipa olemassa nappi, jota voi painaa. Kunpa suunnittelemamme muutokset olisivat helposti ja nopeasti toteutettavia. Kyseessä on suuri koneisto ja paljon työtä, mikä edellyttää alaltamme yhteistyötä. Ja teemmekin sitä nyt, mikä on fantastista.

Anna Westlund on Elloksen Creative Director ja vastaa muun muassa kampanjoistamme. Videolla hän kertoo siitä, miten kannamme vastuuta tavastamme kuvata naisvartaloa ja naiseutta, mitä olemme jo saavuttaneet ja mitä meidän tulee tehdä paremmin.

Luomamme tarkistuslista on lupaus sekä asiakkaille että meille itsellemme – haluamme aina välittää todenmukaisen kuvan naisvartalosta. Alamme on pitkään muokannut ja muuttanut naisten vartaloita joksikin, jota ei edes ole olemassa, ja uskomme sen vaikuttaneen olemassa oleviin, saavuttamattomiin normeihin. Haluamme tehdä juuri päinvastoin voidaksemme kenties auttaa muuttamaan näitä normeja ja luomaan todenmukaisen kuvan vartalosta.

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET