Kestävä kehitys

Kestävä kehitys


Kestävä kehitys    Ellos tarkistuslistat    Sertifioinnit    Kestävät materiaalit

Maapallon pelastaminen ei tarkoita itsensä hemmottelun lopettamista, mutta ehdottomasti fiksumpaa ostamista.

#ellosactionlist

Treat-yourself

Joka päivä vuorokauden ympäri Ellos tarjoaa muotia ja sisustusta sinulle, joka haluat ilmaista persoonallisuuttasi vaatteilla, kengillä tai huonekaluilla. Haluamme, että tuotteemme tekevät suuren vaikutuksen sinuun, mutta vain pienen vaikutuksen maapalloomme.

Maailma muuttuu, ja meidän tulee muuttua sen mukana. Miettiä miten elämme ja kulutamme ja millaisia valintoja teemme. Siksi pyrimme tulemaan aina paremmaksi – myös silloin, kun se tarkoittaa uusia toimintatapoja ja ajattelumalleja. Juuri nyt tarjoamme monissa suurkaupungeissa kotiinkuljetuksen sähköautolla. Kasvatamme kestävästä materiaalista valmistettujen tuotteiden määrää valikoimassamme esimerkiksi tarjoamalla suuren määrän ekologisesta puuvillasta valmistettuja vauvan vaatteita.

Haluamme tarjota kestävää muotia, jota voidaan käyttää yhä uudelleen ja uudelleen – kun et enää käytä tuotetta, voit antaa sen seuraavalle henkilölle. Maapallon pelastaminen ei tarkoita itsensä hemmottelun lopettamista, mutta ehdottomasti fiksumpaa ostamista.

Haluamme tehdä osan kehitystyöstä yhdessä asiakkaidemme kanssa, sillä uskomme, että se on ratkaisun avain. Siksi olemme luoneet hashtagin #ellosactionlist, jonka avulla voimme jakaa parhaat vinkkimme ja inspiroida toisiamme kestävämpään elämäntapaan. Se ei ole aina helppoa, mutta yhdessä voimme tehdä siitä hauskempaa.

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET