Lego / LEGO DUPLO

Hauskoja traktorileikkejä lammasfarmilla
Tutustuta taaperot hauskoihin, mielikuvituksellisiin traktori- ja eläinhoitoleikkeihin LEGO® DUPLO® Kaupunki Maatilan traktori ja hoitoeläimet (10950) -setin avulla.
Monipuolinen traktorilelusetti kutsuu loputtomiin luoviin ja kehittäviin leikkeihin.

Opettavaisia maatilaleikkejä
Vanhemmat ja alle kouluikäiset lapset viihtyvät taianomaisissa yhteisissä hetkissä auttaessaan maatilalla ja kotieläinpihalla. Mukana on täysiä työkalukärryjä vetävä traktori, kaksi söpöä lammasta sekä maanviljelijän ja lapsen hahmot.
Eläinten hoitoleikit, kuten heinien haku ja lampaiden ruokkiminen, kehittävät lasten hienomotorisia ja sosiaalisia taitoja. Opettavaisia leluja taaperoiden rakennusleikkeihin LEGO DUPLO -lelut kutsuvat alle kouluikäiset lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, itseilmaisuun ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä.
Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten leikkiin DUPLO-lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

- Sisältää traktorin ja vedettävät kärryt, kaksi lammasta sekä maanviljelijän ja lapsen hahmot taaperoiden leikkeihin. Sisältää myös rakennettavan puun, maatilan työkaluja ja oikean näköisen heinäpaalin
- Traktori on 15 cm pitkä ja rakennettava puu on 11 cm korkea
- Ikäsuositus: Alk. 2-vuotiaille

Tuotenumero: 1647231

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu