Vauvan kengät & sisätossut / Kavat

Kavat Ängskär XC -sandaalit ovat todelliset kesäsuosikit. Valmistettu Kavatin uudesta ja suositusta Cross Country -nahasta, joka ei sisällä kromia ja on likaahylkivää, hengittävää ja erittäin kestävää. Korkea malli antaa hyvän tuen pienille jaloille ja umpinainen kärki suojaa varpaita. Säädettävä tarranauharemmi helpottaa pukemista ja riisumista. Kannassa ja kärjessä sisäpuolella vahvike, joka suojaa ja pitää jalan paikallaan. Vaimentavan sisäpohjan hengittävät ominaisuudet tekevät kengistä mukavat ja sisäpuolelta miellyttävät. Ulkopohja on kehitetty erittäin pehmeäksi ja joustavaksi. Ulkopohjassa on hyvä pito ja se rullaa hyvin. Kavat-kengät eivät sisällä teflonia, PTFE:tä tai muita haitallisia fluorattuja hiilivetyjä.

Kun tilaat lapselle kenkiä, laske tämän verran kasvunvaraa:
Sandaalit/kävelykengät 10-15 mm.
Nilkkurit/saappaat 15-20 mm.

Kengän koko = sisämitta
19 = 122 mm
20 = 130 mm
21 = 135 mm
22 = 142 mm
23 = 147 mm
24 = 153 mm
25 = 158 mm

Mittaa lapsen jalka näin:
Laita lattialle A4-kokoinen paperiarkki niin, että paperin pääty on seinässä kiinni. Laita lapsi seisomaan paperin päälle niin, että kantapää koskettaa seinää.
Lapsen jalkojen tulisi olla vierekkäin ja kehon painon jakaantua tasaisesti molemmille jaloille ilman, että lapsi nojaa mihinkään.
Tee paperille merkintä jalan pisimmästä kohdasta (useimmiten isovarpaan kohdalta) ja mittaa mittanauhalla pituus paperin päädystä merkintään.

Lapsen jalka kasvaa keskimäärin näin nopeasti:
1-2-vuotiaalla noin 20 mm vuodessa
2-3-vuotiaalla noin 15 mm vuodessa
3-11-vuotiaalla noin 10 mm vuodessa

  • Päällinen: Nahkaa
  • Ulkopohja: Kumia

Tuotenumero: 1538242-05-23

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu