Pölynimurit / Kärcher

Kauniisti muotoiltu, toimiva ja monipuolinen käyttää - uusi KÄRCHER S 2 Deluxe EasyFix on suorituskykyinen höyrypesuri, jossa on hyvä muotoiluominaisuudet:

Kahvassa on LED-rengas, joka näyttää laitteen käyttötilan. LED-rengas on punainen, kun laitetta lämmitetään. Kun se muuttuu vihreäksi, höyrypesuri on käyttövalmis.

Harkittu minimalistinen muotoilu on erittäin moderni. Höyrypesuri on 2,7 kg:n painonsa ansiosta kannettava, ja kompaktin rakenne mahdollistaa säilytyksen pienissä tiloissa. Lisäksi johtoa, letkua ja suulaketta voi säilyttää laitteen sisällä tai erityispitkässä laukussa, jossa on tilaa myös kahdelle jatkokappaleelle. SC 2 Deluxe EasyFix on täydellinen, jos säilytystilaa on vähän.

Uusi höyrypesuri ei vain näytä hyvältä, vaan on myös sisäisesti laadukas. Yksi täysi tankki takaa hyvän puhdistustuloksen jopa 75 m²:lle, koska höyry tulee suulakkeesta noin 100-asteisena, mikä poistaa 99,99% kaikista kotitalousbakteereista kovilta lattioilta.

SC2 Delux -höyrypesrin mukana tulee myös lisäsuulake, harjoja ja mikrokuituliinoja.
Puhdistukseen käytetään vain höyryä eikä kemikaaleja, joten SC 2 Deluxe EasyFix sopii hyvin lapsiperheisiin sekä herkkäihoisille ja allergikoille.

Tuotetiedot:
- Höyrynpaine enintään 3,2 baria
- Lämpöteho enintään 1500 w
- Säiliön tilavuus 1,0 litraa
- Lämpenee 6,5 minuutissa
- Paino 2,7 kg
- 304 x 231 x 287 mm
- Höyrynhallinta
- Johdon ja suulakkeen säilytys

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1553586

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu