Lämpöpussit / Elodie Details

Ainutlaatuisen designinsa, laatunsa ja toiminnallisuutensa ansiosta näistä ainutlaatuisista lämpöpusseista on tullut monien design-tietoisten vanhempien suosikkeja ympäri maailmaa. Niiden pehmeä vuori, eristävät paneelit ja lämmönsäätelyominaisuudet tekevät niistä täydellisiä unipusseja pohjoismaiseen talvi-ilmastoon.

Elodie on kehittänyt ja parantanut lämpöpusseja jo vuosikymmenen ajan, ja tuloksena on testejä voittava, käytännöllinen ja kestävä tuote, jota voidaan käyttää vähintään kolmella lapsella. Lämpöpussissa on monia käytännöllisiä toimintoja, kuten vettä hylkivä päällyskangas, lastenvaunujen vöille mukautetut reiät ja tasku takapuolella, joka vedetään vaunujen selkänojan yli, jotta makuupussi ei pääse liukumaan alas. Elodiella on myös monia muita yhteensopivia lastenvaunutarvikkeita, jotka on suunniteltu antamaan oma persoonallinen leima lastenvaunukävelyillesi.

Valmistettu kierrätetyistä materiaaleista
Täytteen ja päällyskankaan polyesteri tulee kierrätetyistä PET-pulloista.

Tuulta ja vettä hylkivä päällyskangas
Kehittyneen ja ympäristöystävällisen BIONIC-FINISH® ECO -käsittelyn ansiosta pinta pitää kosteuden pois erittäin hyvin, eikä se sisällä lainkaan haitallisia aineita, kuten hiilifluorideja ja formaldehydiä. Se toimii jäljittelemällä kiderakenteita, joita esimerkiksi kasveilla ja höyhenillä on, ja joiden ansiosta vesi valuu pois sen sijaan, että se tunkeutuisi pinnan läpi.

Yleismalli
Yleismalli, joka sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin lastenvaunuihin.

Helppo lämpötilan säätö
Helppokäyttöisten ja laadukkaiden vetoketjujen ansiosta lapsen lämpötilaa voi säätää nopeasti. Painonappien avulla yläosan voi myös taittaa alas ja pitää paikallaan. Myös tekoturkisreunus on irrotettava.

Irrotettava yläosa
Lämpöpussin yläosan voi ottaa kokonaan pois. Käytännöllinen käytettäessä esimerkiksi sisätiloissa tai lämpimämmällä säällä.

Pitkä käyttöikä
Laadukkaat materiaalit ja Elodien pitkä kokemus tuotannosta ja laadusta tekevät tästä lämpöpussista erittäin kestävän. Se on kehitetty kestämään käyttöä vähintään kolmella lapsella tai jopa yhdeksän talven ajan.

Kestää konepesun ja rumpukuivauksen
Helppo pitää puhtaana ja raikkaana konepesulla ja voidaan rumpukuivata.
Katso tarkemmat tiedot erillisestä hoito-ohjeesta.

Tuotenumero: 1672008

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu
Miten arvostelut toimivat?