Peitot / Ellos

Pehmeä, keskilämmin untuvapeite, jossa täyte vesilinnun untuvaa ja vesilinnun höyheniä. Täytteen paino 940 g. Täyte RDS-sertifioitua untuvaa. Päällyskankaan langantiheys 233 TC estää untuvan pääsyn kankaan läpi.

Untuva on hyvin hengittävä luonnonmateriaali. Untuvapeite läpäisee kosteutta ja poistaa ylimääräistä lämpöä yön aikana. Samalla se säilyttää riittävästi lämpöä lähinnä vartaloa olevassa tilassa. Untuva on myös erittäin kestävä materiaali.

Responsible Down Standard (RDS) on vastuullisen untuvan sertifikaatti. Sen tarkoitus on varmistaa eläinten hyvinvointi untuvaa tuottavilla tiloilla, joissa eläimiä ei pakkosyötetä eikä höyheniä kynitä elävistä eläimistä. RDS takaa myös, ettei eläimiä altisteta tarpeettomalle stressille ja niillä on saatavilla ruokaa ja vettä koko elinikänsä ajan. Lisäksi RDS takaa jäljitettävyyden tilalle asti.
Lisenssinumero & testauslaitos: 007396 IDFL

Ellos tekee yhteistyötä Better Cottonin kanssa puuvillanviljelyn parantamiseksi maailmanlaajuisesti. Better Cotton on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka kouluttaa puuvillanviljelijöitä kestävämpään puuvillanviljelyyn, tehokkaampaan veden käyttöön ja vähäisempään torjunta-aineiden käyttöön. Better Cotton parantaa puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Valitsemalla puuvillatuotteitamme tuet investointiamme Better Cottonin tavoitteisiin. Better Cotton perustuu massatasejärjestelmään, eikä sitä voida jäljittää fyysisesti lopputuotteisiin. Lue lisää Better Cottonista osoitteesta bettercotton.org/learnmore.

 • Lämpöaste: Keskilämmin
 • Täyte: 70% Untuvaa, 30% Höyheniä
 • Materiaali: 100% Puuvillaa

Tuotenumero: 1643212-01-20

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelujen 3.8 keskiarvo 5

 • Arvosana 5 / 5

  Juuri kuten pitikin

  Tämä on ensimmäinen oma höyhenpeittoni, niin ei hirveästi kokemuksia kuin kyläreissuilta. U…

  Valkoinen

  Hanna Hpl osti

  Valkoinen

  Hanna Hpl — 2022-10-11

 • Arvosana 4 / 5

  Hyvät ominaisuudet

  Todella kevyt ja lämmin, juuri sellainen, jota olen etsinyt

  Valkoinen

  Eila29 osti

  Valkoinen

  Eila29 — 2022-10-08

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.