Koristetyynyt / Ellos Home

Lieriönmuotoinen tyyny pestyä ranskalaista pellavaa. Erillinen sisätyyny polyesteriä. Terenauhareuna ympäriinsä lyhyillä sivuilla. Vetoketju alapuolella. Leveys 80 cm, halkaisija 25 cm.

Erilliset pesuohjeet tyynynpäälliselle ja sisätyynylle.

European Flax -sertifioitua pellavaa. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti kasvista kuiduksi.

Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
Lisenssinumero & testauslaitos: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

 • Muoto: Soikea
 • Täyte: 100% Polyesteriä
 • Vuori: 100% Polyesteriä
 • Päällyskangas: 100% Pellavaa
 • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 1593321-01-80

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

A better choice

Auttaaksemme asiakkaitamme tekemään kestäviä ostoksia olemme kehittäneet A better choice -ympäristömerkinnän. Tämän merkinnän saaneet tuotteet on valmistettu ympäristö huomioon ottaen. Niissä on ympäristöystävällisiä materiaalivalintoja ja ne on valmistettu paremmin tuotantotavoin ja vähäisemmin resurssein. Jotta tuote voidaan luokitella Elloksella A Better Choice -tuotteeksi, sen tulee sisältää vähintään 50 % kestäviä materiaaleja. Elloksen kestävän kehityksen mukaiset materiaalit: Ekologinen puuvilla, kierrätetty puuvilla, Lyoselli (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, kierrätetty Repreve-polyesteri, kierrätetty polyamidi, European Flax (pellava) ja FSC-sertifioitu puu. Myös BCI-puuvilla kuuluu A better choice -merkinnän piiriin. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla BCI-merkityn tuotteen tuet vastuullista puuvillan viljelyä yhdessä Elloksen kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

Arvostelut

Näytä 2 arvostelut

Arvostelujen 4.5 keskiarvo 5

 • Arvosana 5 / 5

  Käytän vartalotyynynä

  Ihana muhkea tyyny. Olen ostanut kaksi eri väristä. Kaunis sisustuksessa. Nukun pellavala…

  Laras — 2022-01-27

 • Arvosana 4 / 5

  Näyttävä putkityyny

  Sopii loistavasti Ikean söderhamn-sohvaan, antaa lisätukea syvään istuinosaan. Ostin 3 kpl,…

  Taina 55 — 2021-09-23