Poimutusnauhaverhot / Ellos Home

Poimutusverhot pestyä, pehmeää puuvillaa ja pellavaa, jossa värjätyt, kudotut raidat. Monitoiminauha, jonka ansiosta verhon voi ripustaa monella eri tavalla. Poimutusnauhaverhot voi ripustaa suoraan verhotankoon takana olevien piilelenkkien avulla, renkailla tai neulakoukuilla (ei sormikoukuilla). Poimutusnauhaverhot sopivat myös ripustettavaksi verhokiskoon. Poimutusnauhan nyöreillä saat tasaiset vekit.
Leveys 145 cm. Kolme pituutta: 220, 250 ja 300 cm.


Tuotteessa käytetty puuvilla on viljelty Better Cotton Initiative (BCI) -aloitteen mukaisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa kansainvälisen puuvillantuotannon käytäntöjä ja tehdä puuvillantuotannosta kestävämpää, vastuullisempaa ja tehokkaampaa kouluttamalla puuvillan viljelijöitä. Järjestön tekemän koulutustyön avulla viljelijät oppivat käyttämään vähemmän vettä, kemikaaleja ja torjunta-aineita. Säästöjen ansiosta viljelyalueen työntekijöiden oikeudet ja työolosuhteet paranevat, tuotettu puuvilla on laadukkaampaa ja alueen biologinen monimuotoisuus säilyy. Kiitos, kun tuet puuvillan vastuullista tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa.

Öko-Tex-sertifikaatti 12.HIN.13300. Tuote ei aiheuta allergisia oireita eikä muita terveyshaittoja. Tuote on testattu eikä se sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

 • Esitys: Vävt
 • Päällyskangas: 30% Pellavaa, 70% Puuvillaa
 • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 1517320-02-220

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Näytä 2 arvostelut

Arvostelujen 4.5 keskiarvo 5

 • Arvosana 4 / 5

  Laadukas ja kaunis

  Ostin nämä verhot ale myynnistä ja yllätyin positiivisesti kuin laadukkaan oloiset ne ovat.

  Mika66 — 2020-09-03

 • Arvosana 5 / 5

  Ihana materiaali

  Raikas ja kaunis verho ja toimii tuomaan kevätfiilistä olohuoneeseen

  Enid — 2020-03-17