Ellos Home Neljän sesongin peitto synteettistä materiaalia, 2 osainen setti 150x200 cm

119,00 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Neljän sesongin peitto synteettistä materiaalia, 2 osainen setti 150x200 cm

Varastossa:  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Valkoinen

Peitot / Ellos Home

Kaksi kätevää yhteen liitettävää peittoa käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Kesällä käytät ohutta peittoa. Syksyllä ja keväällä voit käyttää paksumpaa peittoa. Talvella yhdistät peitot yhdeksi lämpimäksi ja miellyttäväksi peitoksi. Päällyskangas 100% puuvillaa, täyte silikonoitua ontelokuitua. Siniset terenauhareunat. Pesu 40°. Koko 150x200 cm. Ohuemman peiton täyte 500 g ja paksumman peiton 700 g.

Synteettinen materiaali on helppohoitoista ja kestää usein toistuvaa pesua. Kuivuu nopeasti. Tämän päivän synteettisestä materiaalista valmistetut peitot ovat kevyitä ja ilmavia. Tyynyt ovat joustavia ja pysyvät hyvin muodossaan.

Tuotteessa käytetty puuvilla on viljelty Better Cotton Initiative (BCI) -aloitteen mukaisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa kansainvälisen puuvillantuotannon käytäntöjä ja tehdä puuvillantuotannosta kestävämpää, vastuullisempaa ja tehokkaampaa kouluttamalla puuvillan viljelijöitä. Järjestön tekemän koulutustyön avulla viljelijät oppivat käyttämään vähemmän vettä, kemikaaleja ja torjunta-aineita. Säästöjen ansiosta viljelyalueen työntekijöiden oikeudet ja työolosuhteet paranevat, tuotettu puuvilla on laadukkaampaa ja alueen biologinen monimuotoisuus säilyy. Kiitos, kun tuet puuvillan vastuullista tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa!

  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • productdetail.attributes.QuiltHeatingRate: Viileä
  • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 1025161-01-20

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää