Poimutusnauhaverhot / Ellos Home

Kaksi poimutusnauhaverhoa ilmavaa ja pehmeää, pestyä puolipellavaa. Verhoissa on monitoiminauha, jonka avulla ne voi pujottaa suoraan verhotankoon tai käyttää ripustamiseen rypytysnauhakoukkuja tai neulakoukkuja (ei sormikoukkuja). Rypytysnauhan nyöreillä saat helposti tasaiset ja kauniit laskokset. Leveys 145 cm. Kolme pituutta: 220, 250 ja 300 cm.

Ellos tekee yhteistyötä Better Cotton Initiativen kanssa parantaakseen puuvillanviljelyä maailmanlaajuisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla tämän tuotteet tuet vastuullista puuvillan tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa. Se ei tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

European Flax -sertifioitu. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti.

Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
Lisenssinumero & testauslaitos: ZHHO 057117 TESTEX

 • Esitys: Kangasta
 • Päällyskangas: 60% Puuvillaa, 40% Pellavaa
 • Peseminen: Hienopesu 40°

Tuotenumero: 1536829-02-220

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

A better choice

Auttaaksemme asiakkaitamme tekemään kestäviä ostoksia olemme kehittäneet A better choice -ympäristömerkinnän. Tämän merkinnän saaneet tuotteet on valmistettu ympäristö huomioon ottaen. Niissä on ympäristöystävällisiä materiaalivalintoja ja ne on valmistettu paremmin tuotantotavoin ja vähäisemmin resurssein. Jotta tuote voidaan luokitella Elloksella A Better Choice -tuotteeksi, sen tulee sisältää vähintään 50 % kestäviä materiaaleja. Elloksen kestävän kehityksen mukaiset materiaalit: Ekologinen puuvilla, kierrätetty puuvilla, Lyoselli (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, kierrätetty Repreve-polyesteri, kierrätetty polyamidi, European Flax (pellava) ja FSC-sertifioitu puu. Myös BCI-puuvilla kuuluu A better choice -merkinnän piiriin. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla BCI-merkityn tuotteen tuet vastuullista puuvillan viljelyä yhdessä Elloksen kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

Arvostelut

Näytä 6 arvostelut

Arvostelujen 3.5 keskiarvo 5

 • Arvosana 4 / 5

  Kauniisti laskeutuvat verhot

  Väri kuten kuvassa. Toinen pakkauksen verhoista huomattavasti lyhyempi.

  Jonna12 — 2022-06-15

 • Arvosana 2 / 5

  Eri mittaiset

  Samassa paketissa olevat verhot oli keskenään eri mittaiset, eroa useita senttejä, joten palautuk…

  Liisselotte — 2022-04-19

 • Arvosana 4 / 5

  Onnellinen näistä!

  Ostin nämä verhot pari viikkoa sitten, peläten että joudun pettymään. Mutta huh, pelko oli t…

  oliivipuu — 2020-08-24

 • Arvosana 4 / 5

  Ihan hyvät

  Ostin nämä verhot alesta ja ihan hyvät on. Ei valittamista. Normi hinta sen verran korkea, etten sit…

  KataV — 2020-08-11

 • Arvosana 1 / 5

  Huono laatu

  Epätasaisesti leikattu kangas ja kun verhon pesee kerran, sivusaumat alkavat viettää. Sivut pidemmä…

  xxvx — 2019-11-03

 • Arvosana 5 / 5

  Kaunis verho

  Oikein kauniit pellavaiset verhot, valkoinen oli lämpimänvalkoinen, joka oli itselle positiivinen…

  hillla — 2019-03-22