Malli on 179 cm pitkä ja hänellä on päällään koko 34/36

Midimekot / Ellos Collection

Levenevä oversize-malli. Rinnassa kietaisuleikkaus ja piilopainonappi, pääntiessä piilonappi. Erittäin leveät 3/4-pituiset hihat, hihansuissa päälleommeltu reuna. Vyötäröllä poikkileikkaus, jossa poimutukset takana ja keskellä edessä. Helmassa päälleommeltu röyhelö. Pituus n. 126 cm koossa 34/36.

Ellos tekee yhteistyötä Better Cotton Initiativen kanssa parantaakseen puuvillanviljelyä maailmanlaajuisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla tämän tuotteet tuet vastuullista puuvillan tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa. Se ei tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

 • Esitys: Kangasta
 • Istuvuus: Relaxed
 • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
 • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 7012744-01-3840

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

A better choice

Auttaaksemme asiakkaitamme tekemään kestäviä ostoksia olemme kehittäneet A better choice -ympäristömerkinnän. Tämän merkinnän saaneet tuotteet on valmistettu ympäristö huomioon ottaen. Niissä on ympäristöystävällisiä materiaalivalintoja ja ne on valmistettu paremmin tuotantotavoin ja vähäisemmin resurssein. Jotta tuote voidaan luokitella Elloksella A Better Choice -tuotteeksi, sen tulee sisältää vähintään 50 % kestäviä materiaaleja. Elloksen kestävän kehityksen mukaiset materiaalit: Ekologinen puuvilla, kierrätetty puuvilla, Lyoselli (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, kierrätetty Repreve-polyesteri, kierrätetty polyamidi, European Flax (pellava) ja FSC-sertifioitu puu. Myös BCI-puuvilla kuuluu A better choice -merkinnän piiriin. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla BCI-merkityn tuotteen tuet vastuullista puuvillan viljelyä yhdessä Elloksen kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

Arvostelut

Näytä 6 arvostelut

Arvostelujen 3.0 keskiarvo 5

 • Arvosana 3 / 5

  Hedvig

  Kiva,varsinkin hihat.Ostin numeroa pienemmän, kaksi olisi ollut parempi.Kangas hassua,ei tunnu puuvillal…

  Jaana15 — 2022-05-29

 • Arvosana 2 / 5

  Lupaava

  Niin tiukat hihansuut, että tuli dinosaurus kädet. Etumuksen painonappi napsahteli auki tämän tästä, va…

  Jaana43 — 2021-11-12

 • Arvosana 4 / 5

  Kanis kuosi

  Mekko on normaali kokoa. Kevyt ja kaunis päällä. Hieman erikoisen tuntuista materiaalia.

  RRR54 — 2021-08-09

 • Arvosana 3 / 5

  Upea väri

  Kokoa vastaa. Outoa on, että etumuksessa vain kaksi piilinepparia, jolla kiinni. Joutuu itse laittama…

  Noora71 — 2021-07-25

 • Arvosana 3 / 5

  Väljä ja rento mekko

  Hintansa väärti, kiva malli ja kaunis ruskea väri. Huoleton pukea ja riittävän ohkanen hel…

  HKGe — 2021-07-18

 • Arvosana 2 / 5

  Malli kiva

  Hyvän ruskea väri,mallista pidin. Kankaasta en pitänyt, kovaa, ruttuista laatua

  Maiju80 — 2021-07-05