Pölynimurit / Electrolux

SmartMode-tekniikka. Automaattinen tehonsäätö lattian ja maton välillä.

Ennenkokemattoman tehokasta ja älykästä imurointia. Edistynyt SmartMode-tekniikka tunnistaa lattiatyypin ja säätää tehotason automaattisesti lattialta matolle siirtyessä parhaan puhdistustuloksen saavuttamiseksi. PureSound-järjestelmä. Hiljainen äänitaso kaikilla pinnoilla vain 57 dB. Äärimmäisen hiljainen äänitaso PureSound-järjestelmän ansiosta.

Moottorin, tiiviin rakenteen ja suulakemallin innovatiivisen yhdistelmän ansiosta äänitaso on alhainen kaikilla pinnoilla imuroidessa. Imuroi vapaasti häiritsemättä muita ihmisiä ympärilläsi.

OneGo Power Clean -suulake ensiluokkaisen puhdistustuloksen saavuttamiseksi kaikilla pinnoilla. Uusi OneGo Power Clean -suulake poistaa kaikki, niin suuret kuin pienetkin roskat ja hiukkaset tehokkaasti lattiatyypistä riippumatta. Puhdistaa lattiat tehokkaasti yhdellä tasaisella liikkeellä.

75% kierrätysmateriaalia. 100% kestävä. Koska ympäristö on lähellä sydäntämme, valmistimme imurin 75% kierrätysmateriaalista. PURE D8.2 on kestävä valinta, laadusta tinkimättä.

Siirrä sujuvasti tasapainotetun kantokahvan avulla
Voit nostaa imurin helposti erityisen kantokahvan avulla. Se on sijoitettu laitteen keskelle, jotta paino jakautuisi tasaisesti. Suunniteltu tasapainoista nostamista varten.

- Kelautuva johto
- Pestävä hygieniasuodatin E12
- Manuaalinen tehonsäätö
- S-bag® Anti-Odour : Pölynimuri, jossa s-bag®-pölypussi
- Pölypussin täyttymisen osoitin

- Toimintasäde 12 m
Johdon pituus - (n.) 9 m
Äänitehotaso - 57 dB
Watit enintään - 600/500
Leveys - 300 mm
Korkeus - 238 mm
Syvyys - 442 mm
Paino - 6,82 kg

Tuotenumero: 1635887

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu