Saavuta vaivattomalla tarkkuudella school of wok 7" japanilaisella veitsellä, joka on saanut inspiraationsa perinteisistä nakiri-veitsistä ja joka on suunniteltu puhtaaseen ja varmaan pilkkomiseen.
dexam on kehittänyt yhteistyössä keittiömestari Jeremy Pangin kanssa tämän monipuolisen japanilaisen veitsen, joka sopii erinomaisesti vihannesten, yrttien, lihan ja kalan valmistukseen poikkeuksellisen tarkasti.
korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu suorakulmainen terä on ohut, terävä ja täydellisesti painotettu suoraan alaspäin suuntautuvaa pilkkomista varten, mikä auttaa sinua tekemään hienoja leikkauksia ilman terän heiluttamista. Täysin litteä reuna on ihanteellinen työntöleikkaustekniikoihin, ja leveä terä toimii kätevänä työkaluna, jolla voit kauhoa aineksia suoraan wok tai pannulle.
Tärkeimmät ominaisuudet:
perinteinen 7" japanilainen leikkuuveitsi (nakiri-tyyli)
valmistettu korkealaatuisesta hiiliteräksestä, joka takaa terävyyden ja tasapainon.
ihanteellinen tarkkaan pilkkomiseen, viipalointiin ja kuutioimiseen.
tasareunainen terä takaa puhtaat, suorat leikkaukset.
leveä terä mahdollistaa helpon siirtämisen of pilkotut ainekset.
ergonominen muotoilu
osa of school of wok x dexam mallistoa.