Tuo ammattimaista tehoa ja tarkkuutta valmisteluusi school of wok 7" viipalointi- ja kuutiointiveitsellä.
Monipuolinen, kestävä keittiöväline, joka on suunniteltu aitoon aasialaiseen ruoanlaittoon. Kehittänyt dexam yhdessä keittiömestari Jeremy Pangin ja palkitun school of wok tiimin kanssa, tämä perinteinen leikkuuveitsi on täydellinen kaikkeen vihannesten viipaloimisesta lihapalojen murskaamiseen of.
tärkeimmät ominaisuudet:
Perinteinen 7" ruostumattomasta teräksestä valmistettu leikkuuveitsi
leveä terä sopii täydellisesti lihan, kasvisten ja yrttien pilkkomiseen.
litteä reuna sopii ihanteellisesti suoriin leikkauksiin ja viipaleisiin.
ergonominen muotoilu takaa käyttömukavuuden
raskas ja erittäin tasapainoinen ja luja
osa of jeremy pangin school of wok -mallistoa.
Sekoitusruoan valmistelusta nyytin täytteisiin, tämä leikkuuveitsi tekee jokaisesta leikkauksesta tärkeän.
Aito monitoimimies aasialaisessa keittiössä, tämä veitsenauha on ihanteellinen myös pilkottujen ainesten kauhomiseen ja siirtämiseen suoraan laudalta wok.