Cuisinart Kahvi-/maustemylly SG21BE, 2 säilytyskulhoa

69,90 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää

Kahvimyllyt / Cuisinart

Cuisinart Spice Grinder on suunniteltu jauhamaan myös kovimmat pähkinät ja mausteet, joten voit luoda paljon erilaisia maustesekoituksia.

Kompakti mylly kuuluu Style Collection -mallistoon ja näyttää hyvältä keittiötasolla tai hyllyllä, missä se on aina helposti saatavillasi.

Käytä tuoreita ainesosia muokataksesi helposti reseptejäsi.
Tehokkaan moottorinsa ja erittäin terävien teriensä ansiosta Cuisinart Spice Grinder jauhaa kovimmatkin ainesosat jauheeksi muutamassa sekunnissa. Laite sopii hyvin marinadien ja maustesekoitusten valmistamiseen.

Fiksun muotoilun ansiosta terät sijaitsevat lähellä kulhon pohjaa ja takaavat täydellisen tasaisen tuloksen pienille määrille.
Laite sopii hyvin myös pasta- ja dippikastikkeiden, peston ja hummuksen valmistamiseen sekä pähkinöiden ja kahvipapujen jauhamiseen.

Paina vain kansi paikalleen laitteen aktivoimiseksi. Saatuasi haluamasi koostumuksen voit säilyttää ainesosia jommassa kummassa ruostumattomassa teräskulhossa. Molemmissa kulhoissa on ilmatiivis kansi. Mukana on 2 kulhoa, jotta voit säilyttää juuri jauhetut ainesosat makuja sekoittamatta.

Tuotetiedot:
Helppokäyttöinen one-touch-ohjaus, jonka ansiosta jauhat ainesosat täydelliseksi koostumukseksi vain muutamassa sekunnissa.
Erittäin terävät terät ruostumatonta terästä. Terät on suunniteltu jauhamaan myös kovimmat mausteet ja pähkinät.
Mukana 2 ruostumatonta teräskulhoa, jotka kestävät konepesun ja jotka pitävät vastajauhetut ainesosasi tuoreina.

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1671422

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu