LED-TV:t / Champion

Champion CHLED65DSW on monipuolinen 65-tuumainen Smart-TV, joka tarjoaa erinomaisen kuvan fantastisella 4K-resoluutiolla ja HDR-tuella, jotta saadaan tuotua kaikki yksityiskohdat entistä paremmin esille vaaleissa ja tummissa tiloissa. Helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla voit käyttää televisiosi sovelluksia, kuten Netflix, SVT Play, YouTube, Facebook ja Twitter, jotka on kytketty internetiin kaapelin tai langattoman verkon kautta.

Erinomainen kuvatekniikka, jossa 4K ja HDR
4K UHD -resoluutio antaa neljä kertaa korkeamman resoluution kuin tavallinen Full HD. Voit katsoa materiaalia, jossa on paljon yksityiskohtia ja saada myös yhdenmukaisen kuvan nopeammista liikkeistä. Laajempi 4K-resoluutio parantaa ainutlaatuisen kuvankäsittelytekniikan ansiosta kuvamateriaalia, jolla ei ole samaa resoluutiota alusta alkaen, jotta ne vastaisivat paremmin odotuksiasi - saat myös Full HD -resoluutiokuvat entistä paremmiksi.

HDR-tuen (High Dynamic Range) avulla saat laajemman ja dynaamisemman alueen yhdistämällä eri valotuksia. Saat väreiltään ja valotukseltaan paremman laatuisia ja realistisempia kuvia sekä yhdistettyä vaaleiden ja tummien alueiden yksityiskohdat siten, että niiden parhaat elementit näkyvät lopullisessa kuvassa.

Tutustu viihteeseen langattomasti tai johdon avulla
Valitse johdollinen tai johdoton liitäntä. Kotiverkon langattoman yhteyden ansiosta sinun ei tarvitse vetää pitkiä kaapeleita, tai miettiä mihin sijoitat television. Oman selaimen lisäksi saat myös tuen streaming-palveluille, kuten YouTube ja Netflix. Ne on integroitu televisioon, joten pääset helposti tutustumaan laajaan viihdevalikoimaan suoraan televisiostasi liittämättä siihen ulkoisia laitteita. Voit myös käyttää kuva kuvassa -tilaa katsoa TV:tä samalla, kun käytät muita sovelluksia.

Sisäänrakennettu mediatoistin omien tiedostojesi tallentamiseen ja toistamiseen
Jos käytät televisiossasi kanavakorttia, voit hyödyntää PVR-toimintoa ajoittaaksesi ja tallentaaksesi materiaalia suoraan ulkoiselle kovalevylle tai USB-muistitikulle, ja katsoa niitä silloin, kun sinulle sopii. Liitä USB-muistitikku ja jaa sisältösi helposti tietokoneesta televisioon - katsele lomakuvia tai toista musiikkia ja elokuvia.

  • Energialuokka: A+ (1)

Tuotenumero: 1590404

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu