Hiusvärit / Björn Axén

Väliaikainen hiusväri, jossa hoitavaa auringonkukkaöljyä, E-vitamiinia ja B5-provitamiinia. Väri sekoitetaan valittuun hoitoaineeseen halutulle intensiteetille ja pestään pois shampoolla. Pakkauksesta riittää useaan värjäykseen. Ei sisällä vetyperoksidia, ammoniakkia, hajusteita, parabeenejä eikä silikoneja. Vegaaninen. Tuote ja pakkaus on valmistettu Ruotsissa.

Vaaleanruskeille ja ruskeille hiuksille. Sopii koko hiuksiin, raitoihin ja ombre-värjäyksiin. Tämä väri antaa parhaan tuloksen jo värjätyille hiuksille.

Käyttö:
Sekoita 1/3 väriä ja 2/3 hoitoainetta. Sekoita aineet kulhossa esimerkiksi lusikan avulla. Tai sekoita suoraan kämmenissä. Varmista että väri sekoittuu kunnolla hoitoaineeseen.
Hiero pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 7 15 minuuttia toivotun väri-intensiteetin saamiseksi ja huuhtele huolellisesti. Mikäli olet epävarma intensiteetistä, testaa ensin yhdellä hiustupsulla/hiuksella. Hiukset ovat erilaisia ja jotkut hiukset imevät väriä itseensä enemmän kuin toiset.

Hiusväri voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita. Noudata käyttöohjetta. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.
Älä värjää hiuksiasi, jos:
- sinulla on ihottumaa kasvoissasi tai hiuspohjasi on herkkä, ärtynyt tai vaurioitunut
- olet aikaisemmin reagoinut hiusväreihin

Tuotenumero: 1538371

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu