Levysoittimet / Audio-Technica

Kuuntele vinyylilevyjä Bluetooth-yksikön avulla
Audio Technica AT-LP60XBT on täysautomaattinen hihnavetoinen levysoitin, jonka avulla voit kuunnella musiikkia langattomasti Bluetooth-vastaanottimen, kuten kuulokkeiden, aktiivisen kaiuttimen tai vahvistimen avulla. AT-LP60XBT on moderni ja erittäin helppokäyttöinen levysoitin sinulle, joka haluat helppohoitoisen levysoittimen.

Langaton vinyyli
Ainutlaatuista tässä mallissa on Bluetooth-toiminto, jonka ansiosta voit kuunnella vinyylilevyjäsi langattomasti. Liität levysoittimen helposti yhteensopivaan vahvistimeen, aktiivisiin kuulokkeisiin tai muuhun kannettavaan, Bluetooth-liitännällä varustettuun ääniyksikköön voidaksesi nauttia vinyylilevyistäsi langattomasti. Qualcoom aptX codecen vahvistaa johdottoman siirron, jotta saat parhaan mahdollisen äänen.

Helppo asentaa
Audio Technica AT-LP60XBT:n tehdasasenteisen MM-pickupin ja sisäänrakennetun RIAA-vahvistimen ansiosta sinun tarvitsee vain liittää levysoitin vahvistimeesi tai aktiiviseen kaiuttimeesi mukana toimitettavalla stereokaapelilla voidaksesi nauttia vinyylikokoelmasi sävelistä.

Täysautomaattinen
Täysin automaattisen toiston avulla voit nauttia upeasta levykokoelmastasi helposti ja kätevästi Audio Technican AT-LP60XBT:n avulla. Kun painat levysoittimen Star-painiketta, levylautanen lähtee pyörimään ja äänivarsi siirtyy automaattisesti paikalleen ja asettaa neulan ensimmäiseen uraan. Sen jälkeen kuunteletkin jo suosikkikappaleitasi. Kun levy on soinut loppuun levylautanen pysähtyy ja äänivarsi palaa automaattisesti takaisin alkuasentoonsa.

Täysautomaattinen
Tuettavat nopeudet: 33,3 kierrosta/minuutissa, 45 rpm
Hihnavetoinen
Pickup-tyyppi: Kaksoismagneetti
Neulan tyyppi: Diamant
Varsi: Suora
Levylautanen: Valettua alumiinia
Wow & Flutter: 0.25 % (WRMS)
Irrotettava saranallinen pölykansi
Sisäänrakennettu RIAA-taajuuskorjain, phono-/linjasisääntulo
Mukana tulevat tarvikkeet: 45 vpm vinyyliadapteri, 3,5 mm:n RCAx2-kaapeli

Mitat ja paino
Leveys: 35,95 cm
Syvyys: 37,33 cm
Korkeus: 9,75 cm
Paino: 2,6 kg

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1609875

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu