Tietokoneet / Asus

Kannettava ASUS X415MA -tietokone sopii sekä työ- että viihdekäyttöön

Se tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja kiehtovan grafiikan. Ohuilla reunuksilla varustettu NanoEdge-näyttö tarjoaa laajan katselukulman, ja mattapintainen häikäisemätön pinnoite erittäin inspiroivia elämyksiä. Intel® Celeron® N4020 -prosessori, 4 Gt RAM ja tallennustila 128 Gt.

NanoEdge-näyttö tarjoaa ASUS X415:lle suuren näyttöalan kiehtovaan katselukokemukseen työskennellessä ja pelatessa. FHD-paneelissa on laaja katselukulma ja häikäisemätön pinnoite, joka vähentää häikäisevästä valosta ja häiritsevistä heijastuksista johtuvia häiriötekijöitä, jotta voit todella keskittyä siihen, mitä olet tekemässä.

ASUS SonicMaster on laitteiston, ohjelmiston ja äänentoiston yhdistelmä, joka on suunniteltu antamaan sinulle paras mahdollinen äänentoistokemus. Ammattilaistason koodekki mahdollistaa tarkan äänen koodauksen ja dekoodauksen. Koodekki hyödyntää ASUSX415-tietokoneeseen sovitettuja vahvistimia, suuria kaiuttimia ja resonanssikammioita, jotka takaavat tehokkaan äänentoiston ja syvemmän basson. Lisäsignaalinkäsittely ja viritys auttavat hienosäätämään yksityiskohtia, suodattamaan melua ja parantamaan selkeyttä erittäin upean äänen saamiseksi.

ASUS X415 -tietokoneen käyttöikä on kolme kertaa pidempi kuin tavallisten litiumioniakkujen. ASUS-pikalataustekniikan avulla tyhjä akku voidaan ladata 60 prosenttiin vain 49 minuutissa.

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1663976

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.