Kuulokkeet & headsetit / Apple

Magiaa korvillesi
AirPods Pro -kuulokkeet on suunniteltu tuottamaan vangitseva äänielämys aktiivisen taustamelun vaimennuksen avulla. Läpikuulumistilan ansiosta voit kuulla ympäristön äänet. Kuulokkeiden istuvuus on säädettävissä, joten niitä käyttää mukavasti vaikka koko päivän. AirPodien tavoin AirPods Pro -kuulokkeet kytkeytyvät iPhoneesi tai Apple Watchiisi ihmeellisen vaivattomasti. Ne ovat käyttövalmiit suoraan kotelosta.

Aktiivinen melunsuodatin
Uskomattoman kevyet AirPods Pro -vastamelukuulokkeet sulkevat ympäristön äänet pois, joten voit keskittyä siihen mitä kuuntelet. Kuulokkeissa on jatkuvasti korvasi muotoihin ja tulppien istuvuuteen mukautuva aktiivinen taustamelun vaimennus. Se sulkee muun maailman ulkopuolelle, jotta voit keskittyä musiikkiin, podcasteihin ja puheluihin.

Läpikuulumistila
Kun vaihdat läpikuulumistilaan, AirPods Pro -kuulokkeet päästävät ulkopuoliset äänet läpi ja voit hahmottaa ympäristösi. AirPods Pro -kuulokkeiden ulos- ja sisäänpäin suunnatut mikrofonit pystyvät torjumaan silikonitulppien ääntä eristävän vaikutuksen - kaikki kuulostaa ja tuntuu yhtä luonnolliselta kuin keskustellessasi normaalisti muiden kanssa.

Täysin uudistettu istuvuus ja mukavuus
Kartiomaiset silikonitulpat tarjoavat säädettävän istuvuuden. Saatavana kolme eri kokoa. Tulpat mukautuvat korvasi muotoon pitäen AirPods Pro -kuulokkeet pysyvästi paikoillaan. Tiivis istuvuus takaa erinomaisen taustamelun vaimennuksen.

Fantastinen äänenlaatu
Erikoisvalmisteinen, vääristämätön high-excursion-ääniajuri tuottaa voimakkaan basson. Huipputehokas vahvistin, jossa hdr (High Dynamic Range), tuottaa laajan äänialan sekä puhtaan ja uskomattoman kirkkaan äänen pidentäen samalla akun käyttöaikaa. Adaptiivinen taajuuskorjaus (EQ) säätää musiikin automaattisesti korvasi muodon mukaan, jolloin tuloksena on vivahteikas ja yhtenäinen kuuntelukokemus.

Vieläkin maagisempi
Applen suunnittelema H1-siru tuottaa uskomattoman pienen ääniviiveen. Voit helposti hallita musiikkia ja puheluita varressa olevalla painalluksen tunnistimella tai vaihtaa taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan välillä. Voit valita Sirin lukemaan viestejä AirPod-kuulokkeiden kautta. Uuden Audio Sharing -äänijakotoiminnon ansiosta sinä ja ystäväsi voitte striimata ääntä yhtä aikaa kahdella AirPods-kuulokeparilla. Voitte siis pelata, katsella elokuvaa tai kuunnella musiikkia yhdessä.

Tärkeitä ominaisuuksia:
- Aktiivinen taustamelun vaimennus
- Mukautettu ja tiivis istuvuus
- Läpikuulumistilassa kuulet mitä ympärilläsi tapahtuu
- Fantastinen äänenlaatu adaptiivisen taajuuskorjauksen ansiosta
- Hien- ja vedenkestäviä kuulokkeita voi käyttää urheillessa ja treenatessa sateisena päivänä, ei vesiurheilussa (IPX4)
- Käynnistyvät ja muodostavat yhteyden automaattisesti
- Helppo yhdistää
- Langaton latauskotelo tuottaa yli 24 tuntia akun käyttöaikaa

Pakkauksen sisältö:
- AirPods Pro -kuulokkeet
- Langaton latauskotelo
- Silikonitulpat (kolme kokoa)
- Lightning - USB-C-kaapeli

  • Takuu: Takuu 1 vuosi. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1586049

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu