Kuulokkeet & headsetit / Apple


Uudet AirPodit tarjoavat aivan uuden langattomien kuulokkeiden elämyksen. Kun otat AirPodit kotelosta, ne aktivoituvat ja ovat valmiit käytettäviksi iPhonen, Apple Watchin, iPadin tai Macin kanssa.

Yksi painallus ja AirPodit muodostavat yhteyden. Hieman taianomainen tunne. Ne menevät päälle automaattisesti ja ovat aina yhteydessä. AirPodit tunnistavat, kun ne laitetaan korviin ja keskeyttävät toiminnan, kun ne otetaan korvista pois.

Halutessasi säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaletta, soittaa puhelun tai saada reittiohjeen, sanot vain Hei Siri, ja esität pyynnön. Voit vapaasti käyttää molempia tai vain yhtä AirPodia. Musiikkia tai podcasteja kuunnellessasi voit toistaa kappaleen, tai ohittaa sen kaksoispainalluksella.

AirPodit tarjoavat viisi tuntia kuunteluaikaa ja kolme tuntia puheaikaa yhdellä latauksella. Langaton latauskotelo antaa lisälatauksilla yli 24 tunnin edestä kuunteluaikaa. Tarvitsetko pikalatausta? 15 minuutin pikalataus latauskotelossa riittää antamaan kolme tuntia lisää kuunteluaikaa tai kaksi tuntia puheaikaa.

AirPods-kuulokkeiden voimanlähteenä toimii Applen uusi H1-kuulokesiru ja ne havaitsevat optisten tunnistimien ja kiihtyvyysanturien avulla, milloin ne ovat korvissasi. Käytitpä sitten molempia, tai vain toista AirPodia, H1-siru reitittää äänen automaattisesti ja aktivoi mikrofonin. Kun keskustelet puhelimessa tai puhut Sirille, toinen puheen tunnistava kiihtyvyysanturi toimii yhdessä suuntaavien mikrofonien kanssa suodattaen ympäristön melua ja saaden äänesi erottumaan paremmin.

Tekniset tiedot

Bluetooth
Langaton

Paino:
AirPodit (yksittäin): 4 g
Latauskotelo: 38 g

Mitat:
AirPodit (yksittäin): 16,5 × 18,0 × 40,5 mm
Latauskotelo: 44,3 × 21,3 × 53,5 mm

Liitännät:
AirPodit: Bluetooth
Latauskotelo: Lightning-liitin

AirPod-tunnistimet (yksittäin):
Kaksi suuntaavaa mikrofonia
Kaksi optista tunnistinta
Liikkeen tunnistava kiihtyvyysanturi
Puheen tunnistava kiihtyvyysanturi

  • Takuu: Takuu 1 vuosi. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1575171

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Näytä 1 arvostelut

Arvostelujen 5.0 keskiarvo 5