Áhkká Renata Expedition2 untuvatakki

319,00 EUR 399,00 EUR -20% Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Renata Expedition2 untuvatakki Koko

Vain muutama jäljellä,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Oranssi

Untuva- & toppatakit / Áhkká

Renata Expedition2 -untuvatakki on pieneen kokoon menevä, joustava, kevyt ja lämmin sekä samalla reilun kokoinen. Tyylikkäät leikkaukset. Vettähylkivä. Kylmien päivien takki, jossa kaksinkertaiset, lämpöä pidättävät untuvakanavat. Olkapäillä toppaus synteettistä materiaalia, joka kestää kosteutta ja ehkäisee lämmön karkailun myös taskujen ollessa täynnä tai jos sinulla on kantamus selässä. Kiinteä, säädettävä huppu, jossa nyöri. Korkea kaulus. Kaksisuuntainen vetoketju. Piilotrikooresori hihansuissa. Sivutaskut ja kaksi rintataskua, kaikissa vesitiivis vetoketju. Kaksi verkkokankaista sisätaskua. Nyöri ja stopperit helmassa. Pehmeä toppaus hyvin lämpöä eristävää hanhenuntuvaa ja höyheniä. Pituus takaa n. 82 cm koossa 38. Mahtuu pieneen tilaan (mukana säilytyspussi). Fillpower 700.

Áhkká-tuotteissa ei käytetä eläviltä linnuilta nypittyä untuvaa. Untuva on luonnollinen materiaali, ja oranssin takin toppauksena olevan valkoisen untuvan joukossa voi olla hieman ruskeaa untuvaa. Ruskea untuva saattaa näkyä hieman kevyen päällyskankaan läpi. Untuvatoppausta voi muotoilla uudelleen puristelemalla takkia niin, että ruskeat untuvat kulkeutuvat toppauksen sisäpinnalle ulkopinnan sijaan.

Renata Chlumska on seikkailija, joka on kiivennyt Mount Everestille, melonut kajakilla Pohjois-Amerikassa ja suuntaa nyt katseensa avaruuteen. Huikeista seikkailuistaan huolimatta Renata rakastaa arkisia asioita. Renatan kokemukset vaativissa oloissa ovat olleet apuna Áhkká by Renata -malliston suunnittelussa. Mallisto on suunniteltu arjen seikkailuja varten. Renata on ensimmäisen ruotsalaisnainen, joka on suorittanut The Seven Summits -haasteen. Hän pukeutui tätä matkaa varten osittain oman Áhkká by Renata -mallistonsa vaatteisiin.

Tuotteet on kyllästetty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittele tuote uudelleen tekstiilien suojasuihkeella, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esimerkiksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta.

  • Täyte: 95 % Untuvaa, 5% Höyheniä
  • Vuori: 100% Polyamidia
  • Päällyskangas: 100% Polyamidia

Tuotenumero: 1048471-03-34

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää