Áhkká Renata Ajadallet kuoriparkatakki

259,95 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Renata Ajadallet kuoriparkatakki Koko

Varastossa:  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Musta

Parkatakit / Áhkká

Áhkká Renata Ajadallet -kuoriparkatakki suojaa tuulelta ja kosteudelta sekä siirtää pois ylimääräisen lämmön. Parkatakissa on vetoketjulla kiinnitettävä, irrotettava alaosa, ja takkia voi käyttää parkatakkina, takkina tai kuoritakkina. Vuoriton. Valitse alle puettavat kerrokset aktiviteetin ja sään mukaan, niin olet aina oikein pukeutunut. 3,5-kerroksinen rakenne. Päällyskangas vedenpitävää áphiTec 10.7 -materiaalia, jonka vesipilariarvo 10 000 mm ja hengittävyys jopa 7000 g/m2/24 h. Teipatut saumat estävät kosteuden ja tuulen pääsyn sisään. Päällyskankaassa on mekaanista stretchmateriaalia, joka lisää mukavuutta ja liikkuvuutta.
Irrotettava huppu, jossa joustava nyöri ja stopperit. Korkea kaulus, jonka sisäpinta harjattua polyesteriä. Vetoketju, tuulisuojalista ja tarrasuljenta. Ergonomisesti muotoillut hihat. Hihansuiden leveyttä voi säätää kahdella tarranauhatampilla. Irrotettava alaosa, joka kiinnitetään vedenpitävällä vetoketjulla. Kaksi vetoketjutaskua. Parkatakin helmaa voi säätää nyörillä ja stoppereilla. Kokonaispituus n. 97 cm koossa M, pituus ilman alaosaa n. 64 cm koossa M.

Tuote on kierrätettyä polyesteriä, jonka käyttö vähentää jätteen määrää ja resurssien käyttöä.
Kierrätetyn polyesterin raaka-aineena käytetään useimmiten kierrätettyjä PET-pulloja.

Renata Chlumska on seikkailija, joka on kiivennyt Mount Everestille, melonut kajakilla Pohjois-Amerikassa ja suuntaa nyt katseensa avaruuteen. Huikeista seikkailuistaan huolimatta Renata rakastaa arkisia asioita. Renatan kokemukset vaativissa oloissa ovat olleet apuna áhkká by Renata -malliston suunnittelussa. Mallisto on suunniteltu arjen seikkailuja varten.

Tuote on kyllästetty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittele tuote uudelleen tekstiilien suojasuihkeella, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esimerkiksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta.

  • Istuvuus: Regular
  • Toiminto: Vedenpitävä
  • Päällyskangas: 100% Polyesteriä
  • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 7004961-02-34

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää