Malli on 179 cm pitkä ja hänellä on päällään koko 36

Lyhyet takit / Áhkká

Áhkká Renata Ajadallet -kuoriparkatakki suojaa tuulelta ja kosteudelta sekä siirtää pois ylimääräisen lämmön. Parkatakissa on vetoketjulla kiinnitettävä, irrotettava alaosa, ja takkia voi käyttää parkatakkina, takkina tai kuoritakkina. Vuoriton. Valitse alle puettavat kerrokset aktiviteetin ja sään mukaan, niin olet aina oikein pukeutunut. 3,5-kerroksinen rakenne. Päällyskangas vedenpitävää áphiTec 10.7 -materiaalia, jonka vesipilariarvo 10 000 mm ja hengittävyys jopa 7000 g/m2/24 h. Teipatut saumat estävät kosteuden ja tuulen pääsyn sisään. Päällyskankaassa on mekaanista stretchmateriaalia, joka lisää mukavuutta ja liikkuvuutta.
Irrotettava huppu, jossa joustava nyöri ja stopperit. Korkea kaulus, jonka sisäpinta harjattua polyesteriä. Vetoketju, tuulisuojalista ja tarrasuljenta. Ergonomisesti muotoillut hihat. Hihansuiden leveyttä voi säätää kahdella tarranauhatampilla. Irrotettava alaosa, joka kiinnitetään vedenpitävällä vetoketjulla. Kaksi vetoketjutaskua. Parkatakin helmaa voi säätää nyörillä ja stoppereilla. Kokonaispituus n. 97 cm koossa M, pituus ilman alaosaa n. 64 cm koossa M.

Tuote on kierrätettyä polyesteriä, jonka käyttö vähentää jätteen määrää ja resurssien käyttöä.
Kierrätetyn polyesterin raaka-aineena käytetään useimmiten kierrätettyjä PET-pulloja.

Renata Chlumska on seikkailija, joka on kiivennyt Mount Everestille, melonut kajakilla Pohjois-Amerikassa ja suuntaa nyt katseensa avaruuteen. Huikeista seikkailuistaan huolimatta Renata rakastaa arkisia asioita. Renatan kokemukset vaativissa oloissa ovat olleet apuna áhkká by Renata -malliston suunnittelussa. Mallisto on suunniteltu arjen seikkailuja varten.

Tuote on kyllästetty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittele tuote uudelleen tekstiilien suojasuihkeella, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esimerkiksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta.

 • Istuvuus: Regular
 • Toiminto: Vedenpitävä
 • Päällyskangas: 100% Polyesteriä
 • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 7004961-01-34

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

A better choice

Auttaaksemme asiakkaitamme tekemään kestäviä ostoksia olemme kehittäneet A better choice -ympäristömerkinnän. Tämän merkinnän saaneet tuotteet on valmistettu ympäristö huomioon ottaen. Niissä on ympäristöystävällisiä materiaalivalintoja ja ne on valmistettu paremmin tuotantotavoin ja vähäisemmin resurssein. Jotta tuote voidaan luokitella Elloksella A Better Choice -tuotteeksi, sen tulee sisältää vähintään 50 % kestäviä materiaaleja. Elloksen kestävän kehityksen mukaiset materiaalit: Ekologinen puuvilla, kierrätetty puuvilla, Lyoselli (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, kierrätetty Repreve-polyesteri, kierrätetty polyamidi, European Flax (pellava) ja FSC-sertifioitu puu. Myös BCI-puuvilla kuuluu A better choice -merkinnän piiriin. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla BCI-merkityn tuotteen tuet vastuullista puuvillan viljelyä yhdessä Elloksen kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

Arvostelut

Näytä 3 arvostelut

Arvostelujen 4.0 keskiarvo 5

 • Arvosana 5 / 5

  Vedenkestävä hyvä takki

  Toimii hyvin sekä lyhyenä että pitkänä takkina sekä syksyllä että talvena kun laittaa a…

  Satu198 — 2021-11-17

 • Arvosana 5 / 5

  Erittäin toimiva ja moneen sopiva takki

  Takki on reilua mitoitusta. Takin väri on kuvasta poiketen hieman tumme…

  iida_ — 2020-08-20

 • Arvosana 2 / 5

  Rikki muutaman kuukauden käytön jälkeen.

  Ostin marraskuussa 2019. Ei ole ollut päivittäisessä käytössä ja vetok…

  SipeHoo — 2020-03-12