Naamiot & tehohoidot / Wella Professionals SP

Wella System Professionals LuxeOil Reconstructive Oil Elixir on keratiinipohjainen hiusöljy, joka antaa hiuksille kosteutta ja keratiinia. Hiusöljy korjaa auringon ja kemiallisten käsittelyiden vaurioittamia hiuksia. Hoitaa hiuksia, voidaan käyttää myös hiuksiin jätettävänä leave in -käsittelynä. Sopii kaikille hiustyypeille.

Edut:
Säilyttää hiusten sileyden pitkään
Ei latista hiuksia

Ainesosat: arganöljy, manteliöljy ja jojobaöljy.

Käyttö: Öljyä voidaan levittää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin. Hoitavia ominaisuuksia ja silottava vaikutus - tuote sopii erinomaisesti käytettäväksi kuivauksen/föönauksen jälkeen sekä antamaan hiuksille lisää kiiltoa.

Wella System Professional LuxeOil -valikoiman Lightweight Transform Techologies on tieteellisesti suunniteltu suojaamaan hiusten keratiinia ja muuttamaan niiden rakennetta hiuksia latistamatta. Pienet hoitavat molekyylit työntyvät hiuksiin ja sulkevat kosteuden sisäänsä sekä sitovat keratiinia. Öljy ja hoitavat ainesosat muodostavat suojakalvon jokaisen hiuksen ympärille, suojaavat vaurioilta ja uudelleen rakentavat hiuksia. Tehokas ylellisten öljyjen trio, joka on kehitetty tieteellisesti tätä premium-hiustuotesarjaa varten. Tuloksena on välittömästi hiuksia kaunistava vaikutus ja ylellisen näköiset hiukset.

Wella SP -tuotteet on suunniteltu hiusten ja hiuspohjan yksilöllisiin erityistarpeisiin. Voit yhdistellä erilaisia SP-sarjan tuotteita niin, että saat juuri sinun hiuksillesi sopivan lopputuloksen:

Vaihe 1: shampoo ja hoitoaine
Vaihe 2: liquid hair/seerumi
Vaihe 3: leave in -tuotteet

Tuotenumero: 1588438

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu