Naamiot & tehohoidot / Wella Professionals SP

Wella System Professional LuxeOil Chroma Elixir -hiusöljy on erityisesti kehitetty värjätyille hiuksille. Laadukas koostumus sisältää öljysekoituksen, joka lisää värin kiiltoa ja ravitsee tehden hiuksista sileät.

Edut:
Säilyttää hiusten sileyden pitkään.
Ei latista hiuksia.
Sopii värjätyille hiuksille.
Ainesosat: arganöljy, manteliöljy ja jojobaöljy.

Käyttö: Öljyä voidaan levittää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin. Hoitavien ominaisuuksien ja silottavan vaikutuksen ansiosta tuote sopii erinomaisesti käytettäväksi föönauksen jälkeen sekä antamaan hiuksille lisää kiiltoa.

Wella System Professional LuxeOil -valikoiman Lightweight Transform Techologies on tieteellisesti suunniteltu suojaamaan hiusten keratiinia ja muuttamaan niiden rakennetta hiuksia latistamatta. Pienet hoitavat molekyylit työntyvät hiuksiin ja sulkevat kosteuden sisäänsä sekä sitovat keratiinia. Öljy ja hoitavat ainesosat muodostavat suojakalvon jokaisen hiuksen ympärille, suojaavat vaurioilta ja uudelleen rakentavat hiuksia. Tehokas ylellisten öljyjen trio, joka on kehitetty tieteellisesti tätä premium-hiustuotesarjaa varten. Välittömästi hiuksia kaunistava vaikutus ja lopputuloksena ylelliset hiukset.

Wella SP -tuotteet on suunniteltu hiusten ja hiuspohjan yksilöllisiin erityistarpeisiin. Voit yhdistellä erilaisia SP-sarjan tuotteita niin, että tulokset kohdistuvat tehokkaasti juuri omiin tarpeisiisi:

Vaihe 1: shampoo ja hoitoaine
Vaihe 2: liquid hair/seerumi
Vaihe 3: leave in -tuotteet

Tuotenumero: 1588437

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu