Karvanpoisto / Tvins

Tee karvanpoistosta miellyttävä, kivuton ja hellävarainen elämys Finishing Touch Flawless Nu Razor -karvanpoistajalla. Karvanpoistajassa on hyödynnetty uusinta naisille suunnattua karvanpoistotekniikkaa. Sen liikkuva terä ei ole suorassa kosketuksessa ihoon, mikä takaa riskittömän ja iholle hellävaraisen karvanpoiston. Flawless Nu Razor -karvanpoistajaa voidaan käyttää koko vartalolla, eikä sen käyttö edellytä saippuaa, vettä tai voidetta. Tuloksena on erittäin sileä ja karvaton ihon.

Kaikki Flawless-tuotteet poistavat myös mikroskooppisen pienet karvat ergonomisella otteella.
Dermatologisten testien ja allergiaystävällisten materiaalien ansiosta tuote ei aiheuta iholle ärsytystä eikä punoitusta.

Ainutlaatuinen liikkuvuus
Ajopää on sekä kääntyvä että kaksisuuntainen. Voit antaa terän liukua iholla ajon aikana sekä ylös- että alaspäin - täysin kivuttomasti.
Ergonomisesta muotoiltu varsi antaa hyvän ja pitävän otteen.
Nämä ominaisuudet ovat erinomaisia etenkin intiimialueilla ja vaikeasti saavutettavilla alueilla, kuten bikinirajalla ja ylähuulen ympärillä.

Hellävarainen iholle
Jokainen voi ihotyypistä riippumatta käyttää Nu Razoria. Kuten kaikissa Flawless-tuotteissa, ajopää on pinnoitettu 18 karaatin kullalla, ja se on allergiaystävällinen ja dermatologisesti testattu. Heitä lopulliset hyvästit haavoille, punoitukselle ja ärtyneelle iholle.

Langaton toiminta, valo
Paristoja ei tarvita. Karvanpoistaja on helppo ladata langatonta käyttöä varten. Sisäänrakennettu LED-valo takaa, että pienimmätkin haituvat tulevat poistetuksi.

Ylellinen design
Kaikkien toimintojen lisäksi saat tuotteen, joka eroaa merkittävästi muista myös ulkonäöltään. Tyylikäs muotoilu sekä kullanvärinen ja puuteriroosa väri antavat laitteelle kauttaaltaan ylellisen ja naisellisen ilmeen.

- Ladattava
- Et tarvitse vettä, saippuaa etkä voiteita
- LED-valo
- Kääntyvä ajopää
- 18 karaatin kullalla päällystetty ajopää

 • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1661365

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelujen 1.0 keskiarvo 5

 • Arvosana 1 / 5

  Aiheuttaa haavoja

  Tuotteelle luvataan kivutonta sekä hellävaraista karvanpoisto "elämystä", mutta tämä tuote ai…

  km29 — 2022-04-12

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.

Yhdistä näihin

 • Voluspa - Lahjapakkaus Japonica 12 Day Advent Calendar

  Voluspa Lahjapakkaus Japonica 12 Day Advent Calendar

  225 EUR