Rakastamme nähdä, kuinka te asiakkaat käytätte tuotteitamme! Jopa niin paljon, että haluamme välillä käyttää asiakkaidemme kuvia markkinointitarkoituksiin omissa kanavissamme. Julkaisemme niitä sivustollamme tai sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa, Facebookissa ja Snapchatissa, tai sähköposteissa, uutiskirjeissä ja upeiden concept-liikkeidemme myymäläviestinnässä. Tietenkin asiakkaidemme luvalla! Vastaamalla kysymyksemme kommenttikenttään tunnisteella #yesellos, tai jollain muulla tavalla selvästi ilmaiset, että suostut näihin ehtoihin, hyväksyt seuraavan:
  1. Annat Ellos AB:lle (org. numero: 556044-0264) yksinoikeudettoman, ajaltaan määräämättömän, veloituksettoman ja maailmanlaajuisen luvan käyttää kaikkia kuvia, joihin olet vastannut #yesellos, tai muuten suostunut, yllä kuvatulla tavalla. Hyväksyt että käytämme kuviasi ja nimeäsi (myös kyseisen kanavan käyttäjänimeäsi) markkinointitarkoituksiin yllä mainituissa viestintäkanavissa. Ellos ei ole velvollinen suorittamaan sinulle taloudellista korvausta kuvien käytöstä.
  2. Vakuutat, että kuvasi ei riko jonkin kolmannen osapuolen oikeuksia eikä ole lainvastainen.
  3. Merk at lisensen og disse vilkårene ikke påvirkes dersom du sletter din konto, bildene eller hashtaggen. Hvis du vil at vi skal slutte å bruke dine bilder, må du si opp lisensen. For å si opp lisensen kan du kontakte oss på imagelicence@ellos.se, eller benytte varslingsfunksjonen som er koblet til bildene vi har publisert på vår nettside.
Huomioi, että tilisi, kuvien tai hashtagien poistaminen ei vaikuta kuvien käyttöön ja näihin ehtoihin. Mikäli haluat meidän lopettavan kuviesi käytön, tulee sinun irtisanoa kuvien käyttöoikeus. Voit irtisanoa kuvien käyttöoikeuden ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen imagelicence@ellos.se tai käyttämällä ilmoitustoimintoa, joka on linkitetty sivustollamme julkaisemiimme kuviin.Tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Jatkamalla eteenpäin vahvistat, että olet tutustunut tietosuojaselosteeseen.