Olemme ylpeitä uusimmasta yhteistyöstämme Therese Alshammarin kanssa – Therese on yksi kaikkien aikojen merkittävimpiä eliittinaisurheilijoitamme. Ikoni, jonka määrätietoisuus, keskittyminen ja kova harjoittelu ovat tuoneet hänelle mittavaa menestystä. Yhdessä olemme kehittäneet treenivaatemalliston, jonka tuotteet sopivat kaikille – riippumatta siitä miten liikut tai millaiset edellytykset sinulla on. Mallistossa on paljon teknisiä, tyylikkäitä ja erittäin mukavia treenivaatteita, joiden ansiosta sinun tarvitsee vain aktivoida kehosi ja antaa sen tehdä tehtävänsä.

Jopa 25% alennusta* treenivaatteista & -kengistä, myös merkkituotteista

Shop the collection

Shoppaile kaikkia Therese Alshammarin ja Elloksen yhteistyömalliston vaatteita.

  Treeni ei kuulu vain niille, jotka jo liikkuvat ja ovat hyvässä kunnossa. Treeni kuuluu kaikille. Sinun tulee vain löytää itsellesi sopiva tapa liikkua. Liikkumisen tulee tuntua miellyttävältä sekä olla vaivatonta ja hauskaa. Haluatko treenata kovaa ja hikoilla? Vai sopiiko käveleminen sinulle paremmin? Tai vaikka jooga? Liikkumisessa ei ole kyse vain ulkonäöstä tai painonpudotuksesta – siinä on kyse hyvinvoinnista ja energian saamisesta. Se on itsestään huolehtimista. Ja muista – paras treeni on se, joka toteutuu!

  Shop everything sport

  Valmistaudu liikkumaan – shoppaile laajan treenivaatevalikoimamme tuotteita täällä.

   Kilpaile ja voita Theresen mallisto!

   Ota Theresen haaste vastaan ja voita koko mallisto! Jaa kilpailupanoksesi Instagramin tarinana ja muista tägätä Ellos. Huomaa, että sinulla tulee olla avoin Instagram-tili, jotta voimme nähdä tarinasi. Paras nainen voittakoon!


   Instagram